Minik Yüreklime

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Minik Yüreklime

Mesaj gönderen SERAPben »

Bugün seninle ilkkez tanıştık, bugün minicik yüreğinin kalp atışlarını duydum.Bana ordan seslenir gibiydi her kalp atışın.Sanki ''Bekle beni, kucağında olacağım günü bekle'' der gibiydi her ritmin.Bugün bana nasıl bir mutluluk verdin bir bilsen minik yüreklim!..

Yaşamak için en güzel sebebim olduğunu, sebebimin ''Sen'' olduğunu anlattın bana.Bugün seni tanıyacağım için o kadar heyecanlıydım ki hissetmişsindir mutlaka.Sonra doktor amcan seni gösterdi bana.''Annesi bebişin sıkı sıkı tutunmuş sana'' dedi doktor amcan.
Küçücüktün ve verdiğin mutluluk, heyecan boyundan büyüktü.Birkez daha birkez daha sesini duymak istedim ve duydum da, o minicik yüreğinin kocaman atışlarını duydum tekrar tekrar.Belli ki sende heyecanlıydın bebeğim tıpkı annen gibi, tıpkı baban gibi...Sarıl bana sımsıkı, sarıl annene küçüğüm ve hiç bırakma anneni tamam mı miniğim?

Biliyor musun minik yüreklim; bütün gün bu sesi dinleyebilirdim.Hiç bıkmadan, hiç sıkılmadan hemde...Duyduğum en güzel melodi, en güzel ritim!

Bütün gün sesin kulağımdan çıkmadı, hep seni düşündüm.Annen hep yanında olacak meleğim!..Hayattaki en güzel bağım, en güzel gerçeğim; bu sana yazdığım ilk yazı ve bundan sonra da annen hep sana yazacak duygularını...Seni seviyorum minik yürekli küçüğüm!..
bLabla
Üye
Üye
İsim: dicLe

Re: Minik Yüreklime

Mesaj gönderen bLabla »

" Biliyor musun minik yüreklim; bütün gün bu sesi dinleyebilirdim.Hiç bıkmadan, hiç sıkılmadan hemde...Duyduğum en güzel melodi, en güzel ritim! "

cızz (!)

tebrik ederim Serap.. sana, ailesine, ülkesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

Tebrik ederim Serap, çok beğendim yazını. Ayrıca bebişin de hayırlı olsun. Valla yazın çok duygulandırdı beni, Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın, senin de mutluluğun daim olsun.
Sevgiler
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Dicle ve Şahika teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için...Darısı sizlerinde başına :wink: Okuyan gözlerinize sağlık olsun...
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Mesaj gönderen hoca1982 »

Bir candın iki oldun şimdi ise üç:)
Allah tamamına erdirsin serapcım çok mutlu oldum, daim mutlu olursun inşallah...:)
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Amin, sağol Selçuk teşekkür ederim arkadaşım :)