Monotonlaşan Yaşam
Monotonlaşan Yaşam
lavinya sitesi dostları,artık benmi yaşamdan zevkmi alamıyorum yoksa yanlış giden bişeylermi var bugün bayram ama inanın normal günle pek farkı kalmamış ne dersiniz?
-
- Üye
-
- Üye
ben bayram sabahlarında hala bi heyaecan duyuyorum,kabul etmeliyim eskisi gibi değil elbette çünkü büyüdükçe hem siz hem dünya değişiyor!
eskiye dair özlediğim tek şey;okula giderken bile annemin beni yataktan kaldıramadığı bi sabah saatinde,iki dirhem bir çekirdek hazırlanıp arkadaşlarla buluşup,tüm siteyi ayağa kaldırıp şeker komasına girmek
eskiye dair özlediğim tek şey;okula giderken bile annemin beni yataktan kaldıramadığı bi sabah saatinde,iki dirhem bir çekirdek hazırlanıp arkadaşlarla buluşup,tüm siteyi ayağa kaldırıp şeker komasına girmek
-
- Üye
- İsim: Sercan
çok banal bi söz ama nerde o eski bayramlar.. diyesim gelio içimden.ailemin yanına gittim sırf bayram var diye ama yaptığım hiçbişi yoktu sabahlara kadar film izlemekten ve öğleden sonralara kadar uyumaktan başka.niye?tabi ki bayram diye..arkdaşlar yok, cafeler kapalı,caddeler bomboş can sıkıntısından başka hiçbi anlamı kalmadı artık bayramın benm için..
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
hayat
hepimiz çalınmış hayatları yaşıyoruz. bazısı yarınlarımızı, bazısı hayallerimizi ,bazısı sevgimizi çalıyor .arta kalandan kimse zevk alamıyor. acaba kaç kişi hakkettiği hayatı yaşayabiliyor yada kaç kişi yaptıklarının cezasını çekiyor.
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Nilay