Ben de özellikle aramam ama dinlerken sıkılmam derdim Mor Ve Ötesi için ta ki son albümleri 'Büyük Düşler'e kadar
Resmen çarpıldım şarkılar çok güzel!Sözler delici!
Şimdilik favorim 'Darbe' ama 'Büyük Düşler' ve 'Küçük Sevgilim' ve bütün şarkılar çok iyi.Tavsiye ederim.
mor ve ötesinin yeni albümü "büyük düşler" 8 mayıs itibariyle raflarda yerini aldı.Albümü henüz ben de almadım ama radyoya "şirket "adlı parçalarını dinledim,sert olmuş hoşuma gitti.Albümde 12 parça var ve adlarından da anlaşıldığı üzere yine siyasi göndermelerin olduğu parçalar yapmışlar.Vakit kaybetmeden almak lazım
albüm harika.. herkes alsın...mVö fana da üye olan biri olark şunu söliyebilirm ki çoooooooooook sewiorum onları,aslında müziklerini..hernekdr siyaset üzerinden para kazanıyoar deselerde hiç bizmn inanmadım..herkes dinlemeliii!!
tikky lik rüzgarına kapılan ve emin adımlarla ilerleyen harika bi grup.360 derecelik dönüşün somut ifadesi.rock müzik adına birşeyler yapılar diye insanları sevindirdiler ama çoğu kişinin yaptığı gibi onlarda sevincimizi kursağımızda bıraktılar
Cellda yazdı:tikky lik rüzgarına kapılan ve emin adımlarla ilerleyen harika bi grup.360 derecelik dönüşün somut ifadesi.rock müzik adına birşeyler yapılar diye insanları sevindirdiler ama çoğu kişinin yaptığı gibi onlarda sevincimizi kursağımızda bıraktılar
bu kadar mı güzel anlatılır...
her kelimesine katılıyorum...
gözden düşmüş, tikky akımına hitab edebilen rockerlar...
duyduğum kadarıyla dünya standartlarına uygun türkiye'deki tek rock grubuymuş ben buna tam anlamıyla katılmasamda çok sevdiğim bir gruptur gerçekten çok güzel şarkıları var ve grup elemenları da çok başarılı insanlar...
arkadaşlar mor ve ötesinin son albümünü edinmenizi tavsiye ederim güzel bi albüm olmuş umarım bundan önceki albüm gibi magazinsel ögeler tarafından suyu çıkarılmaz bu albümün."Büyük düşler","dünya yalan söylüyor" albümü kadar sert,prodüktör yine tarkan gözübüyük.Albümde favorilerim kördüğüm,şirket,darbe,çocuklar ve hayvanlar,saklama
mvö den bşka grp tanımıorm mzk kalitesi olsn ses olsn tarz olsn mukmmlel...en buyk fan ı olduğumu söliim en başından... we okudum da tikyler rock tan ne anlar...öznti bi grp işte tiky takımı...