özel hayatıyla değil müziğiyle karşımıza cıkan bir insan.
buyuk hayranıyım cok iii bir sese sahip...
müzigini yapıo ve memleketı adana ya cekılıo ama yınede seviliyor...
murat kekilli... bende buyuk bir hayranıyım... birde ask sarkıları harikaa.. aklıma gelmeyecektin ve besinci mevsimim harikaa... hataydan(askerden) gelirken pozantı da mola verdik... bir baktım kii kekillinin bu aksam olurum parcası calıyor... bizde besinci mevsim parcasını istedik garson bize gelin kendinizz soyleyin dedi... baktım burat kekilli orda saştım kaldım konusamadım bile
onu ilk duyduğumda gecenin bir yarısıydı ve çok etkilenmiştim..herkes bilirki bu akşam ölürüm parçası ilk çıkış parçasıydı.. çok beğenmiştim..sonraları çılgın ve daha sonra avara ile devamı geldi ve onu takip ettim.....gerçekten müthiş bir sese sahip..ve kendisi feridunun hemşerisi yani adanalı ..onun da ayrı bir yeri var ve olacak hiç şüphesiz benim hayatımda...[/i]
fazla dinlemem ama çok takdir ettiğim bir sanatçıdır.İnsan gibi insandır ayrıca.Kim albüm yaptıktan konserlerini bitirdikten sonra yaşadığı yere dönüp tarlasına soğan ekmeye devam eder ki.Hayatını kendi çabalarıyla kazanmaya çlışan ve başaran birisi.
müziği gerçekten harika ve olduğu gibi görünen şmhret meraklısı olmayan müziğimde müziğim diyen bir insan çok beğeniyorum. umarım yeni albümü sorunsuz çıkar ve bizde dinleriz..
bu sayfayı açmakla çok iyi yapmışsın ya... gerçektende ozel hayatıyla değilde sesiyle karşımızda... iyi bir ses ve ii bir yorum.. harıka.. gerçekten herşeyin en iyisini hakketiğni düşünüorum...o herşeyin en iyisine layık..