Murat Yılmazyıldırım
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Murat Yılmazyıldırım
Murat Yılmazyıldırım (Düşlerin Ressamı, Myy) panolarıdır...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Takımdan
çıkardığı son albümü 'gözyaşı ağacı seni çağırıyor'u dinlememiş olsam da hakkında çok olumlu şeyler düşünüyorm çünkü o da murat çelik gibi derin bir insan ve müzik altyapısı çok sağlam bir müzisyen.
ölümler çoplak gelir
geceyi indirir yavaşça gözlerine
benden geçmek kolay değil
isyan eder ateş sözlerime...
ölümler çoplak gelir
geceyi indirir yavaşça gözlerine
benden geçmek kolay değil
isyan eder ateş sözlerime...
Unutulmayacaktır
Murat yılmazyıldırım sen hiçbir zaman unutulmayacaksın çok içten şarkıları war ma ikiki oldukları zaman daha da güzel oluyordu.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Re: Murat Yılmazyıldırım
murat abi ben ağrıda yaşarken,ilk abim bana seni dinletmişti.ilk dinleyişte çok değişik geldi sesin ama sonra sanki bağımlı oldum.şarkıları okadar içten söylüyosunki dinlerken farklı duygular tadıyorum.ancak senin gibi birinin tanınmayışı beni çok üzüyor.
Emin olun bende sizin tanıdığınızdan emin değilim...!MachinE yazdı:Neden Hep Myy ya da Mç Denince Hep "Ölümler Bilmem Ne Gelir" yada "Sevdan 1,5 Ateş Oldu Bende.." Dersiniz Bunu Çok Merak Ediyorum..
Adam'ı Tanımadan Yorum Yapmayın..inanıyorum içinizde O'nu 1'yıldan Fazla Tanıyan Yoktur..
jag âr en Sorglig om Det..
Right..
-
- Üye
biraz önyargılı bi yaklaşım değil mi bu??MachinE yazdı:Neden Hep Myy ya da Mç Denince Hep "Ölümler Bilmem Ne Gelir" yada "Sevdan 1,5 Ateş Oldu Bende.." Dersiniz Bunu Çok Merak Ediyorum..
Adam'ı Tanımadan Yorum Yapmayın..inanıyorum içinizde O'nu 1'yıldan Fazla Tanıyan Yoktur..
jag âr en Sorglig om Det..
Right..
KinG_Of_WolFs ağzına sağlık ..