Mütemadiyen Ağlıyorum klibi ve şarkı sözü hakkında
-
- Üye
- İsim: Nergis
Re: Mütemadiyen Ağlıyorum klibi ve şarkı sözü hakkında
Şarkıyı beğendim klip için yorum yapamıycam
-
- Üye
- İsim: Şahika
Dinledikçe çok çok güzelleşen bir şarkı olmuş...klip te çok farklı olmuş bence ve de başarılı. mart ayı başı çıkacak olan albümü heyecanla bekliyorum.
-
- Yeni Üye
- İsim: canip
Kız arkadaşıma 14 şubat sevlililer gününde çıkma teklifi etmeyi düşünüyodum ki kız dershaneye gelmemişti. Gerçi o günden öncede gelmemişti. Tabi bende hayal kırıklığı içinde ve olanları birbirine bağlayıp eve döndüm. Kıza telofonla ulaşmayı denedim çalıyo açan yok. Msnde de beni sildiği gözüküyordu. Bende dershaneyi bıraktığı kanaatine varmıştım(sürekli dershaneye gelmeye üşeniyom diyordu.). Ama benim ona daha söyleceklerim vardı mesela onu sevdiğimi söylemek gibi... Benim içimde baya kararmıştı, kız ile en son yağmur yağarken konuşmuştuk(Yağmur yağdığı için dershanede mahsur kalmıştık )...
14 şubat benim için hala kötü geçmekteydi. Bir an F.D nin bugün mütemediyen ağlıyorum klibinin çıkacağını hatırladım. Belkide şarkı tam beni yansıtıyordu, içime içime vuruyordu. Bana ilaç gibi geldi. Gerçekten şarkı ve klip çok güzel olmuş. Klip'e dikkat edebilirsek şarkıya çok uygun bir klip olmuş. F.D nin yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
14 şubat benim için hala kötü geçmekteydi. Bir an F.D nin bugün mütemediyen ağlıyorum klibinin çıkacağını hatırladım. Belkide şarkı tam beni yansıtıyordu, içime içime vuruyordu. Bana ilaç gibi geldi. Gerçekten şarkı ve klip çok güzel olmuş. Klip'e dikkat edebilirsek şarkıya çok uygun bir klip olmuş. F.D nin yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
-
- Yeni Üye
- İsim: YASEMİN
Bir an klibini görünce çok şaşırdım ama süper tam üstadlık sözler ve bizleri bitiren sözler. Emeğine sağlık üstad... Bayıldım. Eminim ki diğerleri de bu kadar harika ve değerli olacak...
-
- Üye
- İsim: Sevda
Şarkıyı çok beğendim.
-
- Takımdan
- İsim: emel sevgi
FD'yi şarkı söylerken izlemeyi çok seviyorum klasikleşmiş hareketleri, mimikleri, bakışları filan.. ne kadar özledim yahu ! şu okul bitse de nerde konser orda ben koştursam