Mutluluğun...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Aytac
Üye
Üye
İsim: Aytaç

Mutluluğun...

Mesaj gönderen Aytac »

Ben seninle mutluyum, her yeni doğan güne inat bu mutluluğum. Çaresizliğim kendime, sen olmadan ben mutluluğun "Mu"sunu hissedemezken, sen, bensizde mutlusun biliyorum. Kaldı bak, neler kaldı derinlerde, sen giderken haykırmak isterdim, inatlaşmak isterdim sonsuzluğa. Giderken bile mutluydun, tekrar git ve tekrar mutluluğu yüzünden okumamam için bir neden olmayacak bilirim. Güneş ısıtıyor, bazen soba'da yanan o kömür bedenimi, biliyorum 1 şey, tek ama tek 1 şey eksik, ne olduğunu benden daha çok iyi biliyorsun ama yine de sen mutlusun. Sırf bana nispet yaparcasına mutlu gözlerle izliyorsun yıldızları, bir yıldız kaydığında elini ağzına getirip, o şaşkın tavırlara takınmıyorsun daha çok gülüyorsun, mutlu oluyorsun. Mutluluk senin adındır bilirim, farkındayım ama hiçbir zaman unutma, seninde bir gün yıldızın kaydığında, yer yüzünde bir insanın gözüne çarparsa, umarım şaşkınlık duygusu yaratırsın. Senin yıldızının kaymasını vicdanıyla yaşayan ve vicdanlı bir insanın izlemesini dilerim, sırf sana nispet yaparcasına...

Aytaç BAYKARA...