mutluluk her kapıyı çalmıyo...
mutluluk her kapıyı çalmıyo...
Mrb arkadaşlar sizlere bu konu başlığı altında veda etmek istiyorum .
Sonunda aradığım mutluluğu buldum vede o mutluluğa doğru yürüyorum yani arkadaşalr anlayacanız gibi ben aradığım mutluluğu buldum ve evleniyorum onun için sizlere sonkez veda ediyorum allah a emanet olun sakın beni unutmayın ben sizleri unutamam
By FederaL
Sonunda aradığım mutluluğu buldum vede o mutluluğa doğru yürüyorum yani arkadaşalr anlayacanız gibi ben aradığım mutluluğu buldum ve evleniyorum onun için sizlere sonkez veda ediyorum allah a emanet olun sakın beni unutmayın ben sizleri unutamam
By FederaL
federal kankam allah mesut bahtiyar etsin ne söyleyim başka
inşallah bir gün bizde senin gibi aradığımzı mutluluğu bulur ve
evleniriz darısı bana
seni unutmak mı kankam seni nasıl unuturum sen her zaman unutulmayanlar listesindesin senden şunu istiyorum ilerde çoçukların olursa isimlerini (yağmur) (toprak )kurmanı isterim
By tarık bolat
inşallah bir gün bizde senin gibi aradığımzı mutluluğu bulur ve
evleniriz darısı bana
seni unutmak mı kankam seni nasıl unuturum sen her zaman unutulmayanlar listesindesin senden şunu istiyorum ilerde çoçukların olursa isimlerini (yağmur) (toprak )kurmanı isterim
By tarık bolat
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
- İsim: Sercan
evlenipte aşkınıza yazık etmeyin yaaaa...ben deneyimliyim bu konudaa...hiç tavsiye etmem..en azından paldür küldür çocuk yapmayın...ortada aşk meşkj kalmıyor.sevdiğiniz insanı evlenmeyi göze alamayacak kadar çok sevin.heee illa evlenmek istiyorsanız harcayabileceğiniz bir insanla evleninki içiniz yanmasın sonrasında...
-
- Site Admin
- İsim: Murat