MUZİK ...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Site Admin
- İsim: Murat
en sevdiğim
Delilik biliyorum senle olmak delilik takılıp kaldım. karşı koymam imkansız yaşanan yıllarım senden çok daha fazla. hüzünlerim alır gider sevinçlerimi. içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri sende daha yeni yeni kavak yelleri...
gözü kapalı dinlenildiğinde daha iyi oluyor. lakin akla reha muhtarı getirmemek lazım. öle bir adama şöle bir parça yazılsın vay bee
Delilik biliyorum senle olmak delilik takılıp kaldım. karşı koymam imkansız yaşanan yıllarım senden çok daha fazla. hüzünlerim alır gider sevinçlerimi. içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri sende daha yeni yeni kavak yelleri...
gözü kapalı dinlenildiğinde daha iyi oluyor. lakin akla reha muhtarı getirmemek lazım. öle bir adama şöle bir parça yazılsın vay bee
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
pop,rock ve metal dinlerim....metallica,avril lavigne,bon jovi,red hot chilli peppers,green day,offspring,evanescence,pink,teoman,kargo ve koray candemir,şebnem ferah,kıraç,ışın karaca,candan erçetin,nilüfer,nil karaibrahimgil,sezen aksu,arada bi leman sam,sertab erener,funda arar,nev en sevdiklerim arasında..........
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
sss
blacksabatth,marylin manson,crealde of filth,dss,zardanadam,mor ve ötesi,kesmeşeker,moğollar,erkin koray,cem karaca,slipknot,şebnem ferah,duman,6.cadde,umay umay,yaşar kurt,bulutsuzluk özlemi,öztürk,
pinkfloyd,led zeplin,korn,linkin park,nirvana vs vs... sizleri seviyorum...
işte müzik işte bunu yapabilenler...bu arada evencases mıdır nedir rock mı yapıyor ya merak ettim bence hatun piyasa müziği yapıyor ama gene de iyi o kadar harika değil bu hit isimlerin arasına değil hiç bi yere giremez dom metal ve hardcore varmı ötesi ???????
herneyse eyvallah
pinkfloyd,led zeplin,korn,linkin park,nirvana vs vs... sizleri seviyorum...
işte müzik işte bunu yapabilenler...bu arada evencases mıdır nedir rock mı yapıyor ya merak ettim bence hatun piyasa müziği yapıyor ama gene de iyi o kadar harika değil bu hit isimlerin arasına değil hiç bi yere giremez dom metal ve hardcore varmı ötesi ???????
herneyse eyvallah
:)
Ben daha çok Türk Hak Müziği seviyorum. Kendi çapımda bağlama çalıyor ve kurs veriyorum. Bazen de günler falan oluyo oralara gidiyoruz. Ama metal müziği de seviyorum. Hoşuma gidiyor yani. Tabi ben bir çok müzik aletini çalmayı sevdiğim için mesala gitar, org... gibi batı müziklerini de seviyorum. Daha doğrusu müziği seviyorum
Benim icin muzik bir yasam tarzi ve benim hayatim .Muzik siz bir ben kesinlikle olamaz.ben dansci olmamin yanisira ayi zaman da bir dj imde bu bakimdan muzik herzaman benim hayatim olmustur ve olacakta.ben break ve rock muzik ile klasik ve love story tarzindaki muzikleri ikiye ayiririm her ikisinin de yeri benim icin cok ama cok ayridir.muzik ruhun gidasidir diye bosuna soylememisler dimI.
BEETHOVEN A SORMUSLAR DUYMADAN NASILBU SARKILARI YAPABILIYORSUN ODA SOYLE CEVAP VERMIS : BEN MUZIGIMI RUHUMLA YAPARIM O DINLEDIKLERINIZI BEN ZATEN DUYDUM VE SIZINDE DUYMANIZ ICIN YAPTIM.
BEETHOVEN A SORMUSLAR DUYMADAN NASILBU SARKILARI YAPABILIYORSUN ODA SOYLE CEVAP VERMIS : BEN MUZIGIMI RUHUMLA YAPARIM O DINLEDIKLERINIZI BEN ZATEN DUYDUM VE SIZINDE DUYMANIZ ICIN YAPTIM.