neden feridun dinliyoruz
neden feridun dinliyoruz
arkadaşlar neden feridun dinliyorsunuz cevapları bekliyorum
-
- Üye
- İsim: bilge
-
- Takımdan
renksiz bir yağlıboya ne kadar anlamsız olursa feridun düzağaçsız yaşam da o denli renksiz,tatsız olurdu benim için yani hayatıma anlam katması için,şiirimin dizesi,şarkımın notası,derdimin dermanı olması için dinliyorm ve nedensiz,koşulsuz bir sevgiyle seviyorum onu.İyiki varsın abicim ve herzaman içimde ol
sensiz elbette ölmem
ama inan kalbim kekeler
bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim
gözyaşlarım seni heceler...
sensiz elbette ölmem
ama inan kalbim kekeler
bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim
gözyaşlarım seni heceler...
insanın konuşupta dile getirmeyeceği noktalara temas ediyo ben şarkılarını dinlediğimde bi kerede ne demek istediğini anlayamıyorum o kadar derin anlamları varki insan dinledikçe kendinden birşeyler buluyo ve o kadar alçakgönüllü o kadar kendi halinde bi insan ki bu güzellikleri saklıyo açığa vurmuyo insnların kendinin keşfetmesini istiyo bence
feridun neden dinlenir biliyormusunuz bence onu dinlemek insan arayışları vardır ya
o arayışların içinde kendini bulduğu içindir bence aslında sanat ta "insan yaşamınındaki olayları estetize edip ruh vererek insanlara sunmak "ise bence bu tanıma en yakın kişilerin başında feidun DÜZAĞAÇ gelir o yüzden FD dinlenir
o arayışların içinde kendini bulduğu içindir bence aslında sanat ta "insan yaşamınındaki olayları estetize edip ruh vererek insanlara sunmak "ise bence bu tanıma en yakın kişilerin başında feidun DÜZAĞAÇ gelir o yüzden FD dinlenir

-
- Üye
- İsim: bilge
Piyasada ordan burdan anlam yürüten,müzik cümlesi (nota) yürüten,ben sanatçıyım diyen şarkıcı insancıklar okadar çok ki...FD sadece kendi gibi.İyi bir besteci olduğu,kendi gibi olduğu her halinden belli.Bence gerçek bir müzik sanatçısı o,yürütmeye ihtiyacı olmayacak kadar zeki ve yaratıcı o,kaliteli o,bu yüzden seviyorum,dinliyorum onu.