Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Nedeyim ben ??

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
blackpearl

Nedeyim ben ??

Mesaj gönderen blackpearl »

Benim de hüzünlerim korktuklarım Benimde gizleyip sakladıklarım
Vardır elbet Sen hiç bilmesen de Yine bazı bazı benimde yanar canım
Bu yüzden gönül kalemde Dikenli teller var
Bu yüzden ördüm kalbimi duvar duvar Bazen ne duydum dinledim
Bazen yalanlar söyledim Suçlu ararsan Masumum senin kadar

Katılmamak eldemi ki seden gürele..

Bazen dünya o kadar karmaşik oluyor ki kendi karmaşikliğimi unutturuyor bana..Yaşam o kadar uzun ki doldurmak güçleşiyor..Sonra cok iyi hatirliyorum cocukluğumu böyle degildi diyorum hayallerim..Belirsiz bir golge var üstümde GEMİŞ diyorum adina..Ama artık yoruldum savasmaktan duygularla, insanlarla, kendimle..Kapatabildiğim yaralarla avunmaya çalışıyorum eğer yaşamaya niyetlenirsem..Göze aldığımda kırgınlıkları, olmayan umutları sırtlanıyorm..Yüküm ağır geldikçe bi umut atıyorum omzumdan..Hafiflediğini sandığım,taşınmaz hale gelene kadar..Dün anlam dolu hayat bugün nasil issiz bir yere döndü??Belki budur yaşam..Tramplende ziplamaktir,en tepeye cikip herşeyi anlamak ve en dibe düşüp ne oldugunu anlamaya calismak..Karanlıkta yol bulmak gibi birşey bu,kanadın yokken çırpınmak..O kadar kalabalıkta yalnız olduğunu anlamak..Bazen o kadar kayboluyorum ki insanlarin icinde onlarin da benim gibi kayip olduklarini unutuyorum ben işte..
blackpearl

Re: Nedeyim ben ??

Mesaj gönderen blackpearl »

Bir ışık görmüş gibi oldum kendimi bulma adına bugün oda karanlığa gömüldü..Koştum peşinden yetişemedim..Sanırm artık ben eski ben olamayacağım..Peki Şimdi kimim ki ben??
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
Mesajlar: 2187
Kayıt: Çarşamba, Eylül 29, 2004 22:30
İsim: Sinan
Konum: İstanbul

Re: Nedeyim ben ??

Mesaj gönderen sinan »

karanlıktan korkma. belki benliğimiz karanlıktandır.. 'kim'liğimiz..
~
ansızın gelecek gibisin..
blackpearl

Re: Nedeyim ben ??

Mesaj gönderen blackpearl »

Yo hayır karanlıktan korkmuyorum..Zaten aydınlıkta gördüğümüz herşey karanlıkta da aynı..Konumları hep aynı,boyutlarıda..Benim korktuğum ikisi arasında tek fark ışık..Ama neden ruhum karanlığı seçiyor ki??
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Re: Nedeyim ben ??

Mesaj gönderen sehrikalp »

"Sonsuz karanlığın erişilmez aydınlığı..." İçimizde bir yerlerde ışıyan o küçük parıltı, sadece onun için seçtik karanlığı. Kendi karanlığımızda var olduğuna kesinlikle emin olduğumuz ışık sızıntısı. Daha dikkatli bakın.
blackpearl

Re: Nedeyim ben ??

Mesaj gönderen blackpearl »

Sonsuz karanlığın erişilmez aydınlığı...
Erişilemeyen bir aydınlık değil benim istediğim..Zaten aydınlık dediğim ruhumun bana kalan kısmı,karanlığım ise kayıplarım..Neden kalan yanlarımda kayıplara karıştı??
Cevapla