Nedir yahu bu 'AŞK'...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Nedir yahu bu 'AŞK'...

Mesaj gönderen hoca1982 »

Aşk üzerine nice şeyler yazılmıştır.Peki bu aşk nedir sizce?Bu yazıyı bir arkadaşım gönderdi ve sizinle paylaşmak istedim.Bakalım aşk neymiş....:)

NEDİR YAHU BU AŞK ?

Aşk neymiş öğrenelim bakalım...

Sesini duyduğunuz anda avuçlarınız terlemeye kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa...
bu aşk değil HOŞLANMAK'tır
-
Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak istiyorsanız..
Bu aşk değil ARZULAMAK'tır
-
Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız....
Bu aşk değil YALNIZLIK'tır
-
Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız...
Bu aşk değil SADAKAT tir
-
Size sıcak, yakın davrandığı için onunlaysanız...
Bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİK'tir
-
Üzülmesini istemediğiniz için onunlaysanız...
Bu aşk değil ACIMAK'tır
-
Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoş görüyorsanız..
Bu aşk değil ARKADAŞLIK'tır
-
Bütün gün ondan başka hiçbir şey düşünmediğinizi söylüyorsanız..
Bu aşk değil KOCA BİR YALAN'dır
-
Onun iyiliği için kendinizden çok Şey feda edebiliyorsanız...
Bu aşk değil YARDIMSEVERLİK'tir
-
O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa...
İşte bu AŞK'tır
-
Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız..
İşte bu AŞK'tır
-
O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız..
İşte bu AŞK'tır
-
Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız..
İşte bu AŞK'tır...
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Re: Nedir yahu bu 'AŞK'...

Mesaj gönderen seyytan »

Güzel bir yazı. Ama aşk; Acı çekmektir, üzülmektir, ağlamaktır ve hayata küsmektir... :roll:
hoca1982
Üye
Üye

Ama bazen de hayata bağlanmaktır....İşte o yüzden aşk herkese göre değişir ama ben her zaman derim yaşanması gereken bir duygudur..
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Mesaj gönderen SERAPben »

Selçuk haklı Metin :wink: Aşk hayata bağlayıcı da olabiliyor, bunu bende her zaman söylerim; Aşk kesinlikle yaşanılması gereken bir duygudur...
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen seyytan »

Evet herkesin görüşü farklıdır, sizlerin düşündükleri olumlu olabilir ama benim için aynı şeyi söylemek biraz zor hatta imkansız...
Yaşamasına bende yaşadım da sonu pek iç açıcı olmadı. Doğru insanı buldum (ben öyle sanmıştım) 4 sene ne aşk oldu ama sonu çok büyük acılar bıraktı bende, intihara kadar gitti hatta. Aşk'tan öylesine çok iğrendim ve tiksiktim ki, mutlu arkadaşlarımı gördükçe çok kötü oluyorum. Onun için kilitledim kapılarımı, aşkı kendime yasakladım. Aşk bitti...
hoca1982
Üye
Üye

Aşk bitti dediğin an yeniden başlamaktır.Bende aynı senin gibi oldum hatta intihar bile ettim.Aşk'tan o kadar nefret ettim ki anlatamam.Ama hayatın bitti dediği yerde aşk beni yeniden bağladı,yeniden mutluluğu yaşadım.Şuan yalnız bir insanım yani ilişkim yok ama o kilitlediğim kapılarımı açtım yeniden aşk'a...O yüzden aşk'tan nefret etmek yerine ona gülümsemeyi dene farkı yaşayacaksın :wink:
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen seyytan »

Denerim Selçuk ama bir faydası olacağını sanmıyorum. Ben hayata gülümsüyorum, aşka değil... :)
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Abi ne yaptınız siz ya intihar falan :shock: daha neler
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen seyytan »

Anlatayım bak sana Serap;
Bundan yaklaşık 5 sene önce sevdiğim ve büyük bir aşkla bağlandığım bir kız arkadaşım vardı. Birbirimize olan aşkımızı bilmeyen yoktu nerdeyse mahallemizde. Oldukçada ciddi bir ilişkimiz vardı, evlenip yuva kurmayı planlıyorduk. Sözde almıştım kızın ailesinden. Benim askerlik zamanı gelmişi ve o zamana kadar herşey normaldi. Ben askere gittim, arasıra telefonlaşıyorduk ve sorun olup olmadığı soruyordum. Herşeyin yolunda olduğunu ve beni beklediğini söylerdi ve bende çok mutlu olurdum. Benim askerliğim bitti ve teskeremi aldım ve evime döndüm. Anneme ve babama kız arkadaşımı soruyordum, onlarda evlerinde olduğu söylediler. Evlerine gitmedim. Arkadaşların yanına gittim cafeye. Konuşurken konu benim kız arkadaşıma geldi ve ben kendisini daha göremediği söyledim. Onlarda bana sen daha bilmiyor musun dediler. O kız, sen askerdeyken başka biri ile evlendi ve bursa'ya gitti dediler. O an ne düşüneceğimi bilemedim. Sanki mezara girmiştim. Cafeden nasıl çıktımı ben bile hatırlamıyorum. Eve gittim ve annem ile babama sordum. ''Neden'' ? Kendimi odaya klitledim ve başladım kendimi duvarlara vurmaya başlamaya, kendimi kaybetmiştim. Çok seviyordum. Günlerce ağladım. Hayata küsmüştüm. Bir gün evde kimse yokken kendimi asmaya çalıştım ama son anda abim yetişti. O zamandan beri ne aşk kaldı bende, nede başka bir kız arkadaşım oldu. Ben istemedim ve uzak kalmayı tercik ettim...
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

:( Yaşadığın şey çok çok üzücü bir olay dilerim tekrar yaşamazsın böyle bir şeyi ama Metin bu her zaman böyle olacak diye birşey yok.Tamam büyük bir tramva senin için ama kimse için canından vezgeçmeye değmez diye düşünüyorum.O an ki psikolojiyle böyle bir şeye kalkışmışsın ama inan değmez bunun için.Gerçekten ben inanıyorum ki;değerini bilen doğru bir insan hayatına çıkacaktır.Kalbi temiz insanların karşısına mutlaka güzel insanlar çıkacaktır.
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen seyytan »

O'nun için ben hayatıma son vermeyi düşündüm ama evet değmezmiş. Zaten o zamandan beri kimse girmedi hayatıma. İnsan yalnız kalıp uzun-uzun düşündüğü zaman anlıyor neyin ne olduğunu. Evet doğru insanı bulmak çok önemli serap haklısın. Umudum yok ama ''zaman herşeyin ilacı'' derler, bakalım artık. Kendimde o cesareti bulduğum zaman tekrar düşünürüm artık...
hoca1982
Üye
Üye

Valla yaşadıkların zor metin allah bir daha bu şekilde sıkıntı vermez.Ama şuna inan hayat sadece ondan ibaret değilmiş bunu sende anlayacaksın.Dedin ya zaman herşeyin ilacıdır.Bırak aşk'a kapın açık olsun.Tamam ondan nefret et ama ona kapılarını asla kapatma..Gün gelir ona çok ihtiyaç duyarsın ama o artık yanında olmaz.Dene be metin... :wink:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Herşeyin hayırlısı Metin, inşallah doğru insanı bulursun :wink:
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen seyytan »

Anladım selçuk, dedimya insan uzun düşünce anlıyor. Aşka gelince denerim Selçuk. :wink:
Hayırlısı Serap, bakalım... :)
chiLeq
Üye
Üye
İsim: Kübra

Mesaj gönderen chiLeq »

Umarım aşkını hak edecek birini bulursun ve mutlu olursun belki bu olay senin için daha güzel bir aşkın başlaması için bir başlangıç noktasıydı ve belki seveceğin kişiye ulaşmak için bu acıları çekmen gerekiyordu.. Zamanın ne getireceğini bilemezsin değil mi? Yaşadıklarının empatisi bile zor kaldı ki yaşamak.. Ama ben zamanın sana mutluluk ve aşk getireceğine inanıyorum.. :wink:
En son chiLeq tarafından Pazartesi, Aralık 15, 2008 01:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.