Nelerden vazgeçtiniz 'AŞK'için??
-
- Üye
- İsim: selçuk
Nelerden vazgeçtiniz 'AŞK'için??
Ben hayallerimden vazgeçtim ya siz???
-
- Üye
Re: Nelerden vazgeçtiniz 'AŞK'için??
çok şeyden vazgeçtim, ama hayatımda en önemli dediğim şeylerden değil.. vazgeçtiğim şeyleri düşündüm, değer mi dedim, cevabım evet oldu vazgeçtim. umarım pişman olmam...
kariyerimden vazgeçtim, daha doğrusu kariyer yapma hırsından. çok para kazanmaktan vazgeçtim ve de çok parası olandan özgür olmaktan vazgeçtim, yalnız yaşamanın verdiği rahatlıktan, istediğim gibi takılmaktan vazgeçtim. vazgeçtiğim herşey bana bambaşka güzellikler getirecekse yine vazgeçerim..
kariyerimden vazgeçtim, daha doğrusu kariyer yapma hırsından. çok para kazanmaktan vazgeçtim ve de çok parası olandan özgür olmaktan vazgeçtim, yalnız yaşamanın verdiği rahatlıktan, istediğim gibi takılmaktan vazgeçtim. vazgeçtiğim herşey bana bambaşka güzellikler getirecekse yine vazgeçerim..
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Belkide biçok şeyden.Neleren vazgeçtiğin önemli değil aslında önemli olan sonu ne olursa olsun pişmanlık duymamak,ben senin için bunlardan vazgeçtim diyip bunun için karşılık beklememek...işte AŞK'ın anlamı bu.Hayatta her zaman vazgeçimlerimiz olmuştur ama konu aşk olunca bencilce davranmamak lazım aşkı yakaldığımız an onun değerini bilmek lazım...
-
- Yeni Üye
- İsim: EMİNE
kendimden vazgeçmiştim bi dönem ama bunu asla yapmayın....
-
- Üye
- İsim: gökhan
ne kumarlar kaybettim aşk için bile bile
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Sağlığımdan vazgeçtim zamanında. Ama bu dünyada hiçbirşey için değmez; önce sağlık. Herşeyin fazlası zarar; hırsın her türlüsü insana zarar.
-
- Üye
- İsim: yıldız
Gülüşlerimden vazgeçtim.. Dostlarımdan.. Ama değmezmiş dedim sonraları önemli olan herkesle her şekilde mutlu olabilmekmiş gerisi ise yalan dolan..
-
- Yeni Üye
- İsim: meryem
umutlarımdan vazgeçtim.sırf onun için yeni bi dünya kurdum kendimize ikimiznde olabileceği ama sonuç o hep hayal ettiği şeyşeri gerçekleştirdi bense elim boş kaldım..
-
- Üye
- İsim: mavialev
gençliğimin en güzel yıllarından.kendimden.iş hayatımdan.kendimden..daha değerli ne olabilir..
-
- Üye
- İsim: Şahika
güzel zamanlardan...huzurlu günlerden...
-
- Üye
- İsim: gonca
hiçbişeyden vazgeçmem aşk yoktur
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
çok şeyden vazgeçtim değdiği yerlerde oldu değmediği yerlerde... ama hiç kızmadım çünkü ben bu aşkta hap mutsuz olmadım.. elbet bende güldüm benimde hayatımın en mutlu günü dediğim zamanlarım oldu benimde gözlerimin içi güldü ben bunlara haksızlık edemem... evet vazgeçtim ama dönüp arkama hayıflanmadım....
-
- Üye
Kendimden Bile Vazgeçtim!
-
- Üye
- İsim: ibrahim
vazgecmek degilde,gelistik diyelim.kotu seyden vazgecilir,sevdiginle vazgecebilecegin en kotu sey ne olabilir ki?
kendinizden vazgecmediginiz surece sorun yok,sorunun oldugu yerde de ask acisi vardir,bu dilemmayi ustadlar cozememis yada cozmeye gerek duymamislar,yasayin gitsin sonuna kadar.korkmadan kacmadan,vazgecmeden,vazgeciliyorsan ortada ask yoktur.
yada ulvi bir duygu yani sevgi
yada daha asagilik bir sey dunya vardir.
kendinizden vazgecmediginiz surece sorun yok,sorunun oldugu yerde de ask acisi vardir,bu dilemmayi ustadlar cozememis yada cozmeye gerek duymamislar,yasayin gitsin sonuna kadar.korkmadan kacmadan,vazgecmeden,vazgeciliyorsan ortada ask yoktur.
yada ulvi bir duygu yani sevgi
yada daha asagilik bir sey dunya vardir.
-
- Üye
- İsim: kbra
kendimden vazgeçtiğimde oldu...