benimle tatil muhteşemdir ama tabi biraz yaşamayı bilmelisin karışıktır çözümleyemezsin elinde sadece sıcak yataklar dilenmişlikle ve akşma manyak bir eğlenceyle geçer tahmin bile edemezsin ve tatil dönüşü elinde kalan en güzel şey muhteşem bir geçmiş tatil dönemidir...
manyak reklam yapmışsın sen benimle tatilin nasıl olduğunu hiç sorma?emin ol benden iyi yaşamayı bilen yoktur heralde buarada hayvan mezarlığına ne dion??
Bana tatil demeyin Allahınızı severseniz ya hayatım kararmış benim siz tatilden bahsediyorsunuz biraz gerçeklerden bahsedelim arakadaşlar lütfen sizinki ne yapmak biliyormusunuz.
Ayranı yok içmeye, atla gider s.....ya sizinki bu hesap
şansım olsaydı da keşke bu yazda alanya sarmısaklı pilaclarına gitsdeydim gçen yaz oradaydım çok güzeldi keşke o şansı yanidenm yakalasam bu arada hasta ha ha ha to you yaşa bedom
sarımsaklı plajı alanya da mı???benim bildiğim balıkesir de şuan nasıl bi tatilden hoşlanırsınız bilmem ama eğer kafa dinlemek,denizin güneşin+doğanın tadına varmak istiyosanız anamur-bozdoğan tadına varılmaz bi yer????
melissa__ yazdı:sarımsaklı plajı alanya da mı???benim bildiğim balıkesir de şuan nasıl bi tatilden hoşlanırsınız bilmem ama eğer kafa dinlemek,denizin güneşin+doğanın tadına varmak istiyosanız anamur-bozdoğan tadına varılmaz bi yer????
sory melisa haklısın o araya dikkat etmemişim alanya yazmışım oraya ayvalık yazacaktım uyardığın için saol. düzeltiyorum Ayvalık Sarımsaklı plajına gitmak isterdim bu arada sanırım melisa sende buraya gitmissin ki biliyorsun buranın nerede olduğunu anamur-bozdoğan bilmiyorum yorum yapamam ama bence sarımsaklıda çok güzel bir yer hatta hayatımda gördğüm en temiz plajlardan birisi güzeldi üstelik o kadar fazla masrafada gerek yok arkadaşlar orta bütçeli bir insana göre yerlerde var gitmek isteyenler olursa tavsiye edebilirm.