Nev
-
- Yeni Üye
- İsim: merve
Re: Nev
NEV ciler yine doldurmuşuz siteyi ya. Bu çok hoşuma gitti. hangi sitede NEV forumuna yazsam sizi de orada görüyorum. yola devam arkadaşlar.
bu arada "susma" şarkısına bayıldım. aslında hepsi muhteşem ya. kör kuyular, hele akustik versiyonunun müziği süper ötesi. herşey güzel, yine gösterdi kendini NEV.
bu arada "susma" şarkısına bayıldım. aslında hepsi muhteşem ya. kör kuyular, hele akustik versiyonunun müziği süper ötesi. herşey güzel, yine gösterdi kendini NEV.
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Nev in albümü çok güzel olmuş her zamanki gibi.Özellikle "Kör Kuyular" akustik çok hoş olmuş.Sükût-U Hayal, Susma, Kelebek, Aşk Meydanı daha sayamadığım nice şarkıda aynı güzellikte.Nevzat abi farkını gene ortaya koymuş. Tebrikler Nevzat abi..
-
- Yeni Üye
- İsim: merve
sükut-u hayal bence de çok güzel bir şarkı.iddalı bir şekilde müzik piyasasına girdik.albüm powerturk'te haftanın albümü seçildi.NEV sürekli röportaj veriyor,programlara çıkıyor.en kötü günlerimiz böyle olsun
-
- Yeni Üye
- İsim: ÖSLEM
evet ya çok mutlu oluyoruz bunları görünce eee NEV'e de bu yakışır tabi değeri anlaşılıyor işte işte budur yola devam böyle devam edeceğiz inşallah yılmak yok özellikle kör kuyular
kelebek tabiki sukut-u hayal, alev alev, gölge, susma, cevriye cabbar mükemmel ötesi zaten sonra seçemedim en güzelini hepsi güzel ya ayrım yapamıyorum NEV yaptığı zaman böyle yapıyor işte seçmek mümkün değil
---
Mesajınız Yöneticiler tarafından düzenlenmşitir.
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz...
kelebek tabiki sukut-u hayal, alev alev, gölge, susma, cevriye cabbar mükemmel ötesi zaten sonra seçemedim en güzelini hepsi güzel ya ayrım yapamıyorum NEV yaptığı zaman böyle yapıyor işte seçmek mümkün değil
---
Mesajınız Yöneticiler tarafından düzenlenmşitir.
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz...