NİL karaibrahimgil
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
Re: NİL karaibrahimgil
NickBulamiyorum söylediklerinde haksızsın bence...bi kere o sadece popçuların gözdesi değil,dikkat et lütfen."Daha ne tür müzik yaptığını bile anlayamadığım saçmalık abidesinin teki."demişsin.... bu açıklamanın ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunun farkına varmak zor olmasa gerek herhalde.önemli olan müziğin türü değil;nasıl oluğu,kalitesi,beğenilirliğidir...........ha ayrıca sözleri de o kadar kötü ve saçmalık abidesi değil bence....gayet hoş ve sempatik birisi...bunu anlamak için ismail yk'ya bir bakın derim...araba kullanırken dinleyebilirsin ama yinede ona bu türlü bir muameleyi yakıştıramam doğrusu...herşeyden önemlisi senin ona olduğu kadar sana göre olmayan herşeye biraz daha saygılı olmanı öneririm......bir dost tavsiyesi .......
-
- Üye
- İsim: Aslı
"yaş 18" farklı ve güzel bir şarkı yapmış...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
hiç tarzım değil , dinlemem herkese saygım var ama ben sevmem bu tür müzikleri . allah yolunu açık etsin
-
- Üye
bence eğlenceli bir tarzı var ve başarısı kesinlikle gözardı edilmemeli
-
- Üye
- İsim: mesut
değişik bir yorum..
-
- Görevli
- İsim: Caner
kendine özel üslubu var insan dinleyince içindeki çocuk ortaya çıkıyor
BEN ÖZGÜRÜM
BEN ÖZGÜRÜM
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
şirin...
-
- Üye
- İsim: dilek
"bu mudur"güzel olmuş klip falan eğlenceli..
-
- Üye
- İsim: Melek
bütün albümleri birbirinin aynı. yaptığı şarkılar kreş tarzı. ses zaten yok. kendi tarzı var diyorlar ama ben buna tarz diyemiyorum.. kaliteli değil, dinlemem..
-
- Admin
- İsim: Sinan
kalite belirleyici olduğumuzu sanmıyorum. tarzı filan benim de hiiç hoşuma gitmiyor. ama kendinden başka 1 kişi bile beğeniyorsa işini iyi yapıyor demektir
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
müzik adına yaptığı bir şey yok, bence işini iyi yapmıyor.. gerçek işi reklamcılığı kastediyorsanız evet bunu gayet iyi yapıyor..
-
- Admin
- İsim: Sinan
beğenmediğinizi ifade ederken genelleme yapmayınız. senin benim beğenmemem değil hayran kitlesi için önemlidir sanatçılar.. eleştiri değil yaptığınız ve sitede eleştiriden ötesine izin vermiyoruz.lütfen yorumlarda biraz dikkatli olunuz.
~
-
- Üye
bu sitede uzun bir süredir varım, ama hala bazı şeyleri anlayamıyorum. ya birini beğenmeliyiz ya da ona yorum yazmamalıyız. olumsuz eleştiri diye bir şey yok mu?
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Öyle değil de valerie özellikle son zamanlarda sizlerde görmüşünüzdür. Sanatçılılar rahatsız oldukları bir yazı yüzünden hemen mahkemeye başvuruyor. Ve o site komple kapanıyor biliyorsunuz..
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
yani şöyle diyebilirmiyiz ; "söz ağızdan çıkmadan söze siz hakimsinizdir ama söz ağızdan çıktığı andan itibaren söz size hakimdir... " peki burada eleştiriyi yapan kişi ismiyle, cismiyle, nickiyle belli olmuyor mu ? ya da yasal olarak üyelik sözleşmesini onayladıktan sonra herşey o kişinin sorumluluğunda olmuyor mu? ve son olarak kişilerin yüzünden bir site tamamen kapatılabilir mi? bunları merak ettiğim için soruyorum sadece...