ninni, ninni bu hayat!...
ninni, ninni bu hayat!...
bu baslik altinda bir konu acmak nereden esti bana ve beni iten neydi bu sarkiya bilmiyorum.ama tek bildigim bu sarkinin benim için çok ayri bir sarki oldugu.fakat konserlerinde neden çok fazla önplana çikmadigini anlamis da degilim açikçasi.yedikule hisari konserlerinde söylemesine de hem sasirmistim hem de sevinmistim.iyi uykular... benim hayata karsi nedensiz bir sekilde sürekli büyüyen kirginligima ortak,her dinledigimde içimden birseylerin çikarilip o sarkiya konuldugunu hissettigim ve yasadigim,beni gözyaslarina teslim eden ve aslinda hayatin yalnizca kulagima fisildanan acikli bir melodiden ibaret oldugunu bana anlatan sarki.bilmiyorum ne düsünüyorsunuz bu sarki hakkinda ama böyle bir konu açmak geldi içimden.demin dinleyip yeniden sarkinin ve kendi hayatimin içinde kisa bir yolculuga çiktigimdan olsa gerek.peki iyi uykular sizin için ne ifade ediyor yada ne ifade etmiyor??? var mi o sarkida benim gibi kendi iç dünyasina ayna tutan???bunlari bilmiyorum ve açikçasi o sarki hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum...
-
- Takımdan