'O' bunu okuyor..'O' na ne söylemek istersin??
Re: 'O' bunu okuyor..'O' na ne söylemek istersin??
Ne bir arada nede ayrı olmak imkansız hiç sebepsiz..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Valla bu soru platonun öğrencilerine sorulmuş soru gibi en sonundada diyorya: bunları yapmak ıcın son gunumu beklıyorsunuz.... işin şakası bir yana ona söylemek istediğim şey mevlana söylemiş olduğun gibi görün göründüğün gibi ol...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Üye
sen bu değilsin
-
- Üye
bir an olsun
aklına geliyomuydum acaba senin??
bir saniyecik olsun düşünüyomusun beni?
akıl edebiliyomusun ne kadar acı çektirdiğini? bütün mutsuzluklarımın sebebi sensin..hayatımın alt üst oluşunun da..
söyleyemediğim içimde kalan tek birşey var sana..taş kalplisin sen..bencilsin..kalbinin yerinde ne var bilmiyorum..yok duyguların.. allahtan çok istediğim şeylerden biri de şudur ki: inşallah şuan bulunduğum durum içerisine bigün sen düşersin...benden medet umarsn..muhtaç olursun....yokum derim o zaman..canın acır... o kdr içimde kaldı ki... o kadar çok.............
aklına geliyomuydum acaba senin??
bir saniyecik olsun düşünüyomusun beni?
akıl edebiliyomusun ne kadar acı çektirdiğini? bütün mutsuzluklarımın sebebi sensin..hayatımın alt üst oluşunun da..
söyleyemediğim içimde kalan tek birşey var sana..taş kalplisin sen..bencilsin..kalbinin yerinde ne var bilmiyorum..yok duyguların.. allahtan çok istediğim şeylerden biri de şudur ki: inşallah şuan bulunduğum durum içerisine bigün sen düşersin...benden medet umarsn..muhtaç olursun....yokum derim o zaman..canın acır... o kdr içimde kaldı ki... o kadar çok.............
-
- Admin
- İsim: Serkan
Hatırla. Ne kar yağıyordu ama. Üşümüyorduk. Ellerimiz paltolarımızın ceplerinde kahkahalar atarak yarı karanlık uzun bir yolda yürüyorduk. Hatta karların üzerine yığılmıştık bir ara gülmekten. Karşılıklı akıl dışı diyaloglar kurup kırılıyorduk gülmekten.
Sonra birden kar, beyaz hüznüyle alıp götürmüştü bizi şehrin diğer ucuna. İki dosttuk kendi yalnızlığımızda. Ve oradan sadece birbirimiz için çıkıyorduk. Ya da ben öyle sanıyordum.
Bir gün ayrı yollara gittiğimizde bu anları özler misin, demiştin. Yok be, ne özleyeceğim, geleceğim farklı olacak benim, bu hüzünleri atlatacağım, kendimi daha iyi tanıyıp yaşamayı başaracağım, demiştim. Dinle beni duyuyor musun, bu yazıyı okuyormuşsun: YALANDI. Sebepsiz bir yalandı. Daha o anda, sen o sözleri söylediğinde bile içimi bir acı kaplamıştı. Güçlüyü oynamak iyice güçlüzleştirdi beni. Yoruldum dostum, hayat yordu beni. Durmak, dinlenmek istiyorum. Duy beni, neredesin, seni özledim. Kar kokulu yalnızlığımızı özledim.
Sonra birden kar, beyaz hüznüyle alıp götürmüştü bizi şehrin diğer ucuna. İki dosttuk kendi yalnızlığımızda. Ve oradan sadece birbirimiz için çıkıyorduk. Ya da ben öyle sanıyordum.
Bir gün ayrı yollara gittiğimizde bu anları özler misin, demiştin. Yok be, ne özleyeceğim, geleceğim farklı olacak benim, bu hüzünleri atlatacağım, kendimi daha iyi tanıyıp yaşamayı başaracağım, demiştim. Dinle beni duyuyor musun, bu yazıyı okuyormuşsun: YALANDI. Sebepsiz bir yalandı. Daha o anda, sen o sözleri söylediğinde bile içimi bir acı kaplamıştı. Güçlüyü oynamak iyice güçlüzleştirdi beni. Yoruldum dostum, hayat yordu beni. Durmak, dinlenmek istiyorum. Duy beni, neredesin, seni özledim. Kar kokulu yalnızlığımızı özledim.
-
- Üye
- İsim: aysel
yeter artık bu kadar soğuk durma.. bırak ipleri hiç birşeyi sımsıkı tutmak zorunda değilsin bağlı olmak zorunda değilsin hiçbirşeye..
herşey akıp geçsin dokunma.. sadece senin bi yudum tadın lazım bana..
herşey akıp geçsin dokunma.. sadece senin bi yudum tadın lazım bana..
-
- Üye
- İsim: Aslı
bu hikaye eksik kaldıı...
-
- Üye
- İsim: Hale
yasak istediğim her seyi yasadım senle..hayatı öğrendim sayende ama yoklugun cok acı verior bana bak sayıorum 193 günün kaldı az kalmıs dimi kuskus?canımsın benm..
-
- Üye
o beni prenses peri sanıyor,ne hata yapsam geri sarıyor... Ben uçuyorum diyar diyar,seni artık kim umursar
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Güle güle...Allah'ın selameti üstünde olsun...
-
- Üye
- İsim: aysel
herşey yoluna girdi di mi.. nasıl da kolaymış bi gülümsmee yetiyormuş kapatmaya yaralarımızı.. sevgilim.. hep benim kal..
-
- Banlanmış Üye
bu aşk fazla sana!!!!
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Hayatımda yalnız bir kez aşık oldum.
-
- Üye
beni biraz daha dinlemeliydin ve korkmamalıydın kimseden,biz kimse için yaşamıyoruz bu hayatta