flylover yazdı:bence vasatın çooooooooook altında bir rockçı sözler olmasa müzikler şöyle böyle ama sırf müzikle de bu iş olmazki kardeşim belki ilerideki albümlerinde toparlar ! kaset yaptıracak enayi bir firma bulursa tabii
ya abi adam süper bence böle acımasız bagnaz acıklamalar yapmayın emege saygı duyun biraz saygı
ben en çok' bak sana dedim bunudamı duymadın' diye bi şarkısı var tabi şarkının adı bu diğil ben bu kısmını çok seviyorum.hani birine sinirlenirsin arkasından bişiler söylersin ya bence bu çok uygun
ogün sanlısoy ii sanatcıdır pentagramda iken daha iiydi ayrılınca daha ii bişiler yapabilecegini sandı herhalde ama cok güzel sarkıları war 2. albümünde düşmez kalkmaz harika bir sarkı diyebilirim
Ogün Sanlısoy'un albümlerindeki parçalrdan dinlediklerim hep güzeldi lakin elime bir fotoğrafı geçti 'Pentagram'da söylediği dönemden, hatta fotoğrafta Demir Demirkan'da var ama Ogün çok komik çıkmış yani internetten bulursam yüklemeye çalışayım ki herkes görsün eylensin
bence muziği kaliteli sarkı sözleri sacma görunsede anlam cıkarılabilecek cinsten fiziki olarakta karizmatik oldugunu söyleyebilirim ayrıca artist bi tip deil samimi buluyorum bende özledim çok ii oldu bence.ogun bence ii bi yerleri hak edio...