ben ogün şanlısoyun pek takipçisi diğilim ama bu son parçasını dinledim yani bilmeceyi ve bayıldım gerçekten çok güzel bi şarkı ayrıca bende özledim şarkısıda çok hoş olmuştu ne diyelim devamını da beklioruz
rock muzığı sevmeme rağmen ogun sanlısoy den pek hoşlanmıorum...herkes kndı tarzını yaratmalı bence..ogun de açıkçası bı tarz goremıorm....sesını kullanmyı bılmıo bnce..
röportajlarında gözümü kapatıp sırf sesini dinliyorum.. acayip ii geliyo gerçekten güzel bi sesi var konuşurken de şarkı söylerken de "sana dedim" derken de
şarkı sözleri anlamlı aslına bakarsanız ama şiirsellikten uzak,çok şey anlattığını söyleyebilirim yine de.Müzik olarak da pentagram çıkışlı olmasının belirli avantajları göze çarpıo zaman zaman.Son albümde de pentagram elemanlarını görmek mümkün.Tarkan prodüktörlüğü üstlenmiş,gitarları metin türkcan çalmış ve bilmece şarkısının klip yönetmeni de hakan utangaç.Anlamlı bi üçleme olmuş aslında
ilk albümünü hatırlayan varmı?
kaybettik severken yorulduk denerken bana sabırlar dilerdin sen pes ettin benden erken......
şu sözler yetersizmi arkadaşlar?ayrıcı tam anlamıyla rock yapan bi müzisyen..söz herşey değildir ama müzik herşey..rock müzik bu pop değil
bencede super bı sanatcı.sarkı sozlerının bazıları kımıne gore sacma geleblır ama zaten onun yaptıgı tarzda sozler degıl muzık onemlıkı oda onu mukemmel yapıyo.hele bu album tek kelıme ıle super.butun kasetı sıkılmadan rahatlıkla dınlenebılır.ayrıca sebnem ferah ve aylın aslım gıbı ısımlerle yaptıgı ortak sarkılar da ayrı bı hava katmıs.ozetle cok ıyı muzık yapıyor ve herzaman zevkle dınlıyıcem.
TOPRAK yazdı:ilk albümünü hatırlayan varmı?
kaybettik severken yorulduk denerken bana sabırlar dilerdin sen pes ettin benden erken......
şu sözler yetersizmi arkadaşlar?ayrıcı tam anlamıyla rock yapan bi müzisyen..söz herşey değildir ama müzik herşey..rock müzik bu pop değil
prenses yazdı:rock muzığı sevmeme rağmen ogun sanlısoy den pek hoşlanmıorum...herkes kndı tarzını yaratmalı bence..ogun de açıkçası bı tarz goremıorm....sesını kullanmyı bılmıo bnce..
kimde tarz var prenses bana acıklaya bilecek misin bakalım.... yalnıssın bence cok yalnıs... sana yakıstıramadım...
bende katılıyorum tarz yok ne demek onuda cozemedım ben.onun zaten gecmısten gelen cok saglam bır pentagram tarzı var eger tarz dersen ılla.nese sonucta bence tarzıda var ,sesınıde cok guzel kullanıyo.gerısı bos.