Türkce Matematik (Eşit Ağırlık ) Fen Bilimleri (sayısal ) Sosyal Bilimler (Sözel ) birde yabancı dil ağırlıklı okullarda yapancı dil bölümleri var içeri ise okulun hangi dile ağırlık verdiğine bağlı
bende olayi anlamadim neise bizde de bu bolumler var bitanede baska bolum var okuyorlar iste bedene gore sonra doktor olurlarya onlardan da var ben daha bu sene sectim matematik sectim ama dogru bir secim bilmiyorum bolumlerin hic birini sevmiyordum
o bolumun ne oldugunu bilmiyorum ben henuz liseyim matematik okuyacagim sonra oss de sinav verecegim ve oradan bolum sececegim ve o zaman bu bolumude belki sectim ama ne oldugunu bilmiyorum cocukken fare doktoru olmak isterdim s onra deniz ogrusu bir zamanlarda copcu cun birileri yanlisdan paralarini cop yarine disari koyar ben goturub zenginlenirim diye insan ne kadar degisiyor
o bölüm çok güzeldir o bölümü bitirince sadece kaldırım sayıyorsun ya bu zamanda okumak para etmiyor ya çok yükse yerleri kazanacaksın yada paran olacak çok insan tanıyorum 4 yıllık fakülte bittiripte halen kavlarde kaelerde süğrünüyorlar bunların bitirdiği bölümede bende kaldırım mühendisliği diyorum yani boşuna okuyanların bölümü
ne soyleyim sana serseri bende hanki bolumdur dedim tanrim bunu seceyim dedim sen acaba ruha donmussun ismin kullanicilar arasinda yok su ana sace beni yazmis ve blurred i sen nerden konusuyorsun