ÖLSEM!...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
ravza
Üye
Üye
İsim: gonca

ÖLSEM!...

Mesaj gönderen ravza »

(ÖLSEM!)…

Yağmura sevdalı büyüdü bu yürek. Yağmur analık etti tükenmeyen gözyaşlarıma. Sanki sıkılmışlığımı sezer de hemen koşardı imdadıma. O yağardı da ben ağlardım hani…

Şimdi koca bir bilmece var karşımda, suskunluğuma sebep. Ne yaparım diye vahlanırken umudum, bir iki damla süzüldü bedenime ve gözyaşlarım eklendi yağmura ‘hoş geldin’ dercesine…

Geveze suskunluğuma inat konuştum, konuştum… Hadi her sözümden bir mecaz çıkar kendine. Mutlu ol. Ve sonra çevir sırtını da git her zaman ki gibi. Yüreğimi al ellerine de parçala. Zaten yasak değil misin bana?

Hani bakışların var ya masumane, işte yüreğimden feryatlar yükseliyor, içimi yangınlar kor ediyor. (ölsem!) gözlerin ölmeme bile izin vermiyor o zamanlarda. İçimde bir feryat figan koparken bedenim çaresiz, sen ise habersiz…

Ben bütün sözlerini biriktirdim yüreğimde. Birkaç şiir geçirdim içimden, beni tanıyor bütün şairler. Ya aşkımı anlattılar şiirlerinde damla damla, ya ayrılığımı ve imkânsızlığını. Öyle mi?

Ben; yerim yanlış diye şikâyet ederken bu oyunda, sen; rolünü beğenmiyorsun, niye? Yeni bir oyun bulman gerekmiş kendine.

Ben şükrederken seni gördüğüm her saniyeye, sen hep gitmelerin hayalini kurdun yüreğinde, niye?

Anladım ki başka şehrin başka sokaklarında gezinmekte yüreği(n). Olmuyor…

Dönüp hayallerime sığınırım dedim, onlar bile ecele yoklanmış sevdiğim…
cihangir
Üye
Üye
İsim: Cihangir

Re: ÖLSEM!...

Mesaj gönderen cihangir »

Çok güzel olmuş gerçekten...
iceberg
Üye
Üye
İsim: Bulent

Mesaj gönderen iceberg »

Çok güzel olmuş Gonca....

Giriş paragrafı hafif hüzünlü masalsı, son satır ise vurucu...

Kısa ama çok şey anlatan ifadelerle bezeli...:)

Yüreğine sağlık...Paylaştığın ve okuma fırsatı sunduğun için çok teşekkür ederim....

Sevgiyle...
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Mesaj gönderen hoca1982 »

Vay be ravza!!
İşte hayat yine acı yüzünü gösterdi ve ölmek istedim...İçimde feryat figan :ÖLSEM...:(
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Mesaj gönderen SERAPben »

Gonca'cığım mükemmel bir yazı olmuş tebrik ederim.Yüreğine, ellerine sağlık.Paylaşımın için teşekkür ederim...
ravza
Üye
Üye
İsim: gonca

Mesaj gönderen ravza »

ayyyyy çok teşekkür ederim ya ne güzel yorumlar yazmışsınız :))))