OMZUNA YENİDEN KONAN KELEBEĞİ NE YAPMALI?
-
- Üye
- İsim: dilek
OMZUNA YENİDEN KONAN KELEBEĞİ NE YAPMALI?
Geçenlerde gazetede bir yazı okudum;biraz hüzünlendim,biraz duygulandım sonrasında.Eşini kaybeden bir adam ,ona olan sevgisini öylesine güzel kelimelerle ifade ediyordu ki...''Bakamazdım hiç gözlerine,gözlerinin yeşilinde kaybolmaktan korkardım''kelimeleri hoştu gerçekten..En çok şaşırdığım nokta ise en sonunda ,'' Peki yeniden aşık olur musunuz ?''diye bir soru sorulduğunda ;''Omzuma bir gün bir kelebek yeniden konarsa ,hayır demem''cevabı olmuştu.Bu denli yeni bir kayıp ve ona olan olan özlemini bu şekilde ifade ettikten sonraki cevap karşısında ne düşünmeli ki insan acaba????
-
- Admin
- İsim: Serkan
Re: OMZUNA YENİDEN KONAN KELEBEĞİ NE YAPMALI?
Kocaman bir parçam kaybolur gibi, eksilirim. Bu paylaşım sadece aşktan ibaret değil. Başka bir şey var bilinmeyen, tarif edilemeyen. O gittiğinde kimse onun yerini dolduramaz. Yeni gelende o aranır. Her şey onunla karşılaştırılır. Yeni gelen olamaz hayatıma. Milyonlarca kelebek kendince güzel belki, ama benim kelebeğim benim için özel ve yeri doldurulamaz. Başkaları ne der bilmem, ben onun kokusunu bile ararım. Ne şimdi ne de ondan sonra başka kelebek tanımadım, tanımam.
Je est un autre
-
- Üye
En güzel yerinde bittiği için belkide aşklar unutulmuyor ya da yeri dolmazmış gibi hissediyor insan.Asla geriye dönüş umudu yoksa eğer, insan ömrünün sonuna kadar bir hayalle mi yaşamalı acaba?Kendine acı çektirmek olmaz mı bu,hayatı bir noktasında dondurmak film karsi gibi ve o görüntüde hapsolup kalmak...
-
- Admin
O görüntünün silueti için ömrümü veririm ben. Herkes aynı şeyi aynı biçimde yaşamıyor. Burada bir üstünlükten söz etmiyorum. Belki farklılık. Bu elimde değil, başka türlü olamam. Mutlu gibiyim böyle. Mutlu olmayı istediğimden de emin değilim. İçinden çıkamadığım bir ağrı var bütün ruhumda. Ne deliyim, ne de psikolojisi bozuk bir insanım. Yüreğim ağır yükü, işçiliği sever, emek vermeye hazırdır. Hep söylerim: İki şey için yaşadım: İnanç ve bağlılık!
Je est un autre
-
- Üye
Sevmeyi delilik olarak kimse algılayamaz herhalde,öylesine masum bir duyguyu...Birini böylesine sevebilmek,bu denli duygularını ifade etmek...
Keşke bitmemiş olsaydı diye diliyor insan sizin adınıza ,üzülüyor birazda.Hissettiğiniz çok özel ve güzel duygular karşılıklı devam etseydi.Hatırlamak ve anmak bile yetiyor herhalde bazen ,bu duyguyu hiç yaşamamış insanları düşününce.Bitsede bir yerde ,önemli olan iyi ki yaşamışım diyebilmek herhalde.
Keşke bitmemiş olsaydı diye diliyor insan sizin adınıza ,üzülüyor birazda.Hissettiğiniz çok özel ve güzel duygular karşılıklı devam etseydi.Hatırlamak ve anmak bile yetiyor herhalde bazen ,bu duyguyu hiç yaşamamış insanları düşününce.Bitsede bir yerde ,önemli olan iyi ki yaşamışım diyebilmek herhalde.
-
- Admin
Bütün içtenliğimle söylüyorum: Aşk hiç bitmedi. Bitmesin de zaten. Hatta daha da güçlensin. Yaşama gücümü, enerjimi ondan alıyorum. Bitmedi, bitmeyecek...
Je est un autre