yeri dolmaz,çünkü her insan farklıdır,ve sen karsındakinin eksiklerini kafana göre tamamlarsın,onu kafandaki mükemmel haline getirirsin,tabiki bu senin yapımın olduğu için kimseye benzemez,özeldir,benim aşık odluğum adamda özel ve diğerleride....
sen kus,bu herkese göre değişir...
Bence bu biraz yaşanmamış yada haksızlığa uğradığını düşündüğünden oluoyr...
Ve bununda olması gerekiyor kanımca...
açlık gibi doygunluk gibi...
farkı anlama adına ;baktığında görmen için,tuttuğunda hissetmen için...
kumralada yazdı:yeri dolmaz,çünkü her insan farklıdır,ve sen karsındakinin * kafana göre tamamlarsın,onu kafandaki mükemmel haline getirirsin,tabiki bu senin yapımın olduğu için kimseye benzemez,özeldir,benim aşık odluğum adamda özel ve diğerleride....
sen kus,bu herkese göre değişir...
yada onun yerine kimseyi kuramiiicanı düşündüüünden bende bunu diom bitti biter ama nie ya aahh kimse x gibi deil olamadı der gezer...abi salla gitsin ya ondan daaaaa mükemmeli çıkıcak amaaan ben nie yorum ki kafamı kusucam yane....
metalipsis yazdı:Bence bu biraz yaşanmamış yada haksızlığa uğradığını düşündüğünden oluoyr...
Ve bununda olması gerekiyor kanımca...
açlık gibi doygunluk gibi...
farkı anlama adına ;baktığında görmen için,tuttuğunda hissetmen için...
yok kardeş ben bu eski sevgiliyi öldürsem noluurr.. görmiiiimm duymiiiiim dayanmiiiiiim tutunmiiiimm.. eet öldüriim ben onu en iiisiii....
aslından öldürmek kesin bi çözüm.. öldürmeden gömünce(kalbime)okdr youn bişekilde gömüorum ki ben tam rahata vardığımda toprak altından çıkmaya başlıo kan görmeden rahat etmijem ben kesin...