her nefes alışında başımı yastığa koyduğum da yürüken sınavda yemekte banyada basket oynarken gözümün açık olduğu her anda ve gözümün kapalı olduğu her anda ayıkken sarhoşken hayatımınher anında onu düşünüyordum ama cesaret edip bunları ano söyleyemedim ve GİTTİ çıkıp gitti hayatımdan belki basit bi lise aşkı diyeceksiniz ama değildi 4 sene geçti her şey değişdi HİSSETTİKLERİM hariç hala ona söylemedim alıştım böyle yaşamaya
Bu sabah yalnız uyandım,
Tanıdık kokular yok ,
Kahvaltım anlamsızdı ,
İlk sigaram bile tatsızdı ,
Anlaşılan alışmışım ,
Bir verdiysem iki almışım ,
Aşk bir dengesizlik işi ,
Dengeye dönüşen bir sevgi ,
SENSİZ OLMAZ....
Yine kendi kendime sormadan duramadım
Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım
Bozcaada yazdı:Bu sabah yalnız uyandım,
Tanıdık kokular yok ,
Kahvaltım anlamsızdı ,
İlk sigaram bile tatsızdı ,
Anlaşılan alışmışım ,
Bir verdiysem iki almışım ,
Aşk bir dengesizlik işi ,
Dengeye dönüşen bir sevgi ,
SENSİZ OLMAZ....
Yine kendi kendime sormadan duramadım
Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım
kesinlikle onsuz olmuyordu we nefes alamıyordum,bıçaklar saplanıyordu her gece sol yanıma.. ama geçti işte.... zaman ilaç oluyormuş gerçekten de.. izleri kalıyo tabiki..yastığım ıslanıyo bazı geceler ama en azından artık nefes alabiliyorum...umarım o da nefes alıyordur .....
hala nefes alabılıyorum
hatta daha guclu bı ınsan olarak devam ettırıyorum hayatımı
her ne kadar bi duvar kadar duygusuz olsamda artık
yasıyorum nefes alıyorum
hayt bolede gusel
nefes almak istemediğim zamanlar oldu. karanlıklara gömülüp öyle sessiz kalıp nefes bile almadan....ama insan bazı acıları çekmeden hayata çıplak gözle bakmasını bilmiyo aşktan nefessiz kalmak bile yaşanılası bi duygu .. güzeldi ve öyle kalakaldı ..
sokaklarda evcil yazdı:asla onsuz olmaz diyordum.Zaman yaraları sarar dediler gerçekten doğruymuş.
bazı zamanlarda birkaç damla gözyaşıyla ortaya çıkan bir anı oldu sadece.gönlüm isterdi ki onsuz olmasın ama karşımdaki senle olmuyor deyince onsuz olmak zorunda kaldım.
ne güzel anlatmışsın ben de aynı şeyleri düşünüyordum onsuz olmaz diyordum 1sene oldu bile onsuz geçen koca bir sene hala onu çok özlüyorum ama yapabilecek bişey yok malesef ben de onsuz olmak zorunda kaldım... ama nefes alınıyor ne olursa olsun
ağlamıyorum çalıyor şuan ama ben ağlıyorum
seni düşünürken içtiğim sigarayı korkarım ben söndürmeye...
onsuz nefes alamamak......insan önce ölecegini düşünür sonra bir de bakar ki onunlayken nefes alamamaktan daha iyidir......şimdi mi? istedigim kadar nefes alabilirimmmmm