onuncuayınonuncugünü
-
- Üye
nice yıllara...
doğum gününüz kutlu olsun
yeteneklerinizin sizi asla yanlız bırakmamasını diliyorum...
Nice yıllara
doğum gününüz kutlu olsun...
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
Hayatımıza anlam katan sen,bizde yaşayan senleri bilmezsin. Seninle coşup seninle ağladık biz. En son Bozcaada Konserinde "Hüzünlü Şarkılarımla Sizleri Boğucam" demiştin de bana,ben de sana biz seni böyle sevdik,hem güldürürsün hem hayata bağlarsın demiştim...
İşte biz seni böyle seviyoruz. Biz bir şeyleri anlatmak için kelimeler ararken,birden sen giriverdin hayatımıza ve renk kattın.Yardımcı oldun.Sevmeyi öğrettin.Abartı değil. Kendimizi bir şey sandık seninle. SEVGİ'yi öğrettin.
Biz seni çok sevdik,inan. "Benim sığınacak şarkılarım var ya sizin?" diye sordun,hemen cevap vereyim. İçimizi aydınlatan,ısıtan,bizi neşelendirip,bazen de isteyip de olamadığımız alemlere götüren SEN varsın. Sen bizim canımızsın ve hep öyle kalacaksın. Ne olursa olsun seni seveceğiz.60 yaşında da olsan 100 yaşında da olsan...
Dileğim,
adamın rüzgarı seni her zaman ayakta tutsun. Her şeyin olan kızınla genç kalman ve bizleri senden mahrum bırakmaman dileğiyle....
Unutmadan Feridun Düzağaç değilsin benim gibiler için, "Feridun Abi" 'sin.
Nice sağlıklı,mutlu yıllara...
Yüreğimizdeki tüm çiçeklerin kokusuyla... Ağlarsan Düşeriz....
İşte biz seni böyle seviyoruz. Biz bir şeyleri anlatmak için kelimeler ararken,birden sen giriverdin hayatımıza ve renk kattın.Yardımcı oldun.Sevmeyi öğrettin.Abartı değil. Kendimizi bir şey sandık seninle. SEVGİ'yi öğrettin.
Biz seni çok sevdik,inan. "Benim sığınacak şarkılarım var ya sizin?" diye sordun,hemen cevap vereyim. İçimizi aydınlatan,ısıtan,bizi neşelendirip,bazen de isteyip de olamadığımız alemlere götüren SEN varsın. Sen bizim canımızsın ve hep öyle kalacaksın. Ne olursa olsun seni seveceğiz.60 yaşında da olsan 100 yaşında da olsan...
Dileğim,
adamın rüzgarı seni her zaman ayakta tutsun. Her şeyin olan kızınla genç kalman ve bizleri senden mahrum bırakmaman dileğiyle....
Unutmadan Feridun Düzağaç değilsin benim gibiler için, "Feridun Abi" 'sin.
Nice sağlıklı,mutlu yıllara...
Yüreğimizdeki tüm çiçeklerin kokusuyla... Ağlarsan Düşeriz....
-
- Admin
- İsim: Ersin
Onuncu ayın onuncu günü saat on buçukta
yanmış mumum...
Sağlık, Huzur , Mutluluk ve Başarı Dolu Nice Yıllara Feridun Abi ...
Şarkılarında Kendimizi Bulduğumuz Bu Mumu Yıllar Ne Kadar Eritsede Bizim İçin Hep Yanacak Hiç Sönmeycek ve Işığının Etrafında Bizler Hep Varolacağız.
yanmış mumum...
Sağlık, Huzur , Mutluluk ve Başarı Dolu Nice Yıllara Feridun Abi ...
Şarkılarında Kendimizi Bulduğumuz Bu Mumu Yıllar Ne Kadar Eritsede Bizim İçin Hep Yanacak Hiç Sönmeycek ve Işığının Etrafında Bizler Hep Varolacağız.
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Takımdan
- İsim: Aslı