Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

organize olalım...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Cevapla
gokhan5

organize olalım...

Mesaj gönderen gokhan5 »

arkadaslar bildiginiz gibi feridun abimin turneleri baslıcak bir cok sehire.burda lavinya.net te bircok degisik ilden arkadslarımız war konser haberi alınınca o ildeki arkadsların toplanıp konserin tanıtımına yardımcı olması gerekir hem boylece sitenin fiili olarakta cok guzel isledigini herkes gorur...
not: aslında yapımcının su anda feridun abimin tek fan sitesi olan bu siteye feridun abimin konser haberlerini diger promosyon islerini bizzat haber vermesi gerekir. eger moderatorler pasaj muzikle bu konuyu konusursa bi sonuc alınabilecegini dusunuorum...
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

evet gerçekten çok hoş düşünmüşsün,biz bi ilk için uğraştık umarım diğer konserlerde lavinya.net ailesi fiilen varlığını gösterir :wink:
buarada bi bilgi:şuan feridun düzağaç adına tek fan sitesi biz değiliz,özelliklerimiz kıyaslanamaz belki ama bikaç tane daha türeyen site biliyorum..
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

hadi ya :cry: ..bunun bizleri mutlu mu etmesi gerekiyo bilmiyorum ama,beni mutsuz ediyo,üzüyo nedense..hatta bazı arkadaşlarım onun şarkılarını söyleyince rahatsız oluyorum..
gokhan5

Mesaj gönderen gokhan5 »

ya melissa feridun tureyen diger sitelerinin warlıgını bilmiodum ama keske bu organize olma olayını gerceklestirebilseydik site bunyesinde boyle fiili aktivitelere ihtiyac duyuldugunu dusunuorum sitenin birligi beraberligi acısından neyse cnm olmazsada cnmız saolsun ama sahsen ben trabzona geldigini haber alır almaz promosyon isine giriscem kendi capımda zaten yeni melekte onla konustugumdada soylemistim feridun abi bizimn haberimiz olsun konser icin elimizden geleni yaparız die oda sakayla karısık hayati gokhanın numarasına al yardımcı olur demisti :) neyse cok konustum...
Cevapla