orjinaldir: Sadece Feridun düzağaç'a ait melodillerle donatılmıştır.Benzeri yoktur... Altyazılıdır:Şarkıların sözleri kolay anlaşılır değildir.
Bunlar Fd 'ya ait cümleler..Albüm isminin, albümü tam olarak anlatması gerektiğine inanıyor.Sadece bi şarkısını albüm ismi yapmaktan hoşlanmıyor...Yapmıyor da zaten...
Valla bu adam aşmış yaaa...kimin aklına gelir bölle isimler,şarkılar..
Hepimiz birilerine benzeriz
Ya da birilerinden kaptığımız sözler davranışlar vardır ben ne kadar istesem de onun gibi olamıyorum beni için bi ulaşılmaz kendisi!!
kasedi 2003 ün haziran ayında -ilk çıktığında- almıştım.Albümün ismine baktığımda çok şaşırdım.Hatta bi arkadaşım bu ne ya. Filmlerle bi ilgisi falan mı var acaba dedi..Ben de sen ne yapacaksın ismini içindeki şarkılara bak sen demiştim.öğrenince anlamını da bu adam adeta bi filozof.Onu anlamak için en az üniversite mezunu olmak lazım diye düşündüm.
alabildiğine geniş bi bakış açısı ve üstün bi zeka seziliyor daha albümlerin isminden itibaren dikkat edilirse f.d albüm isimleriyle bile biçok şey anlatmayı amaçlayan ve bunu başarabilen her şeyiyle orijinal
Feridun düzağaç kadar albüm isimlerine önem veren başka biri var mıdır? Bence çok az..Genelde önemli şarkılarından birine verirler diğer sanatçılar veya şarkıcılar
her zaman çok farklı ve kendine özgü tavırları olan bi insan ve biz onu böle olduğu için seviyoruz ii o var ve hep böle kalacak eminim albüm isimleride birbirinden farklı ve güzel nerden buluyor böle isimleri anlamıyorum valla allah zeval vermesin ne dielim