F.D bu şarkısında yalnızlığını ve özlemini dile getiriyor.Kendisini sevdiğini arayan bir körebeye benzetiyor.Özlemin ve aşkın olduğu bu şarkı "Gözlerim...Bitti...."dizeleriyle son buluyor.Tek kelimeyle MÜTHİŞ.Her gün en az 10 kere dinliyorum...TAVSİYE EDERİM... [/b]
bir de su kismi hatirlasak iyi olmaz mi?
.......................
Dort yanim hasret
Unutulmus bir ada gibiyim
Aciklarimda batmış yüzbinlerce gemi
Limanim yoksun yastan
.................................
bölüm bölüm ayırmaya gerek yok galiba,şahsen ben ayıramıyorum.albumdeki en güzel şarkılardan birtanesi ve orjinal-altyazılıda en çok kendimi bulduğum şarkı.
ferıdunun şarkılarının çoğu zaten ayrılık ve özlemı anlatıyor. benm ıçın özel bır yerı olan şarkıların başında da nadas gelıyor. bır Bütün olarak algılandığında hüzün ön plana çıkıyor. tek kelımeyle mükemmel!
arkadaşlar bu şarkının müptelası olduğumu söylemek isterim..
bildiğim kadarıyla kaset te bu şarkının sözsüz hali, yani altyapısı bulunuyor.. ama cd de yok.. benim bu altyapıyı, yani nadas ensturmantal'i bulabilmemin bir yolu var mı?? bilen arkadaşlar link yazarlarsa sevinirim...
chuQentay bahsettiğin sadece enstruman olarak nadas orjinal-alt yazılı albümünün kasetinde var?cd hakkında bir bilgim yok ama kasette var B bölümünün son şarkısı hatta!eğer cd de yoksa kasetten aktarım yapabilirsin