otomabil dunyası...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
otomabil dunyası...
otomabil dunyası ile ilgili baberleri burda bula bilirisinizz.. yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Admin
- İsim: Sinan
: ) ben de senin kadar yumuşak söylemek isterdim ama diyemiyecem malesef.
artık her tarafta forum sitelerinin olduğu sanal alemde bu konunun ciddi ve güzel biçimde konuşulacağı yerler muhakkak vardır.
bu siteye bu tür (sadece bu konuya mahsus değil yani yanlış anlama) konular alakasız kalıyor bence de..
artık her tarafta forum sitelerinin olduğu sanal alemde bu konunun ciddi ve güzel biçimde konuşulacağı yerler muhakkak vardır.
bu siteye bu tür (sadece bu konuya mahsus değil yani yanlış anlama) konular alakasız kalıyor bence de..
-
- Kıdemli üye
Bugfixed yazdı:dostum yanlış anlama fakat bizler böyle takıntılarımız yok. Yani şahsi olarak hiç ilgimi bile çekmez. seni kırmamak adına onayladık fakat eminim birçok arkadaş da benim gibi düşünüyordur. sitemizle alakasız yani uygun görürsen kaldıralım.
sende kusura bakma ma murat abii sana ponuyu acmadan mesaj atmıstım sanırım... sende kursunuz e acabilirisn demistin... ama neyse kaldıracaksan sen bilirisin... sen oyle dusundukten sonra.... eyvallah murat...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Kıdemli üye