Çok özel bir ilgim olduğundan dağil de, Feridun Düzağaç ın yeni ufuklara açılma ve artık keyifli şarkılar yazma yolunda belki şarkı sözleri olarak ve zaman zaman da müzikler olarak ilham alabileceği kişilerden birisidir kendisi. Birçok şarkısı hiç ilgimi alakamı çekmeyen şarkılar olmakla birlikte bazı şarkıları oldukça keyiflidir.
Pamela'yı dinlerim arada.Bu kadının yaşı hakkında çeşitli söylentiler var.Kimi diyor çok yaşlı kimi diyor çok genç...Son albümü gayet iyiydi bence.Özellikle Mavi Cinayet ve Ölüme Hasret isimli parçaları dinlenmeye değer...
bence yaralı günlüm de çok güzel bi şarkı pamela güzel yorumlamış.. aslında ilk albümünde bi şarkı vardı... şu an adını hatırlayamıyorum ama klip de çekmişti.. o şarkıya da bayılıyorm
sadece istanbul seni hapsetmiş çok iyi diğerleri vahim...ayrıca istanbul seni hapsetmiş klibindeki çocuk çok yakışıklı..dehşet bişi..kardeşi olduğunu dyudum..gerçekten oolemi acaba....
prenses yazdı:sadece istanbul seni hapsetmiş çok iyi diğerleri vahim...ayrıca istanbul seni hapsetmiş klibindeki çocuk çok yakışıklı..dehşet bişi..kardeşi olduğunu duydum..gerçekten oolemi acaba....
prenses yazdı:sadece istanbul seni hapsetmiş çok iyi diğerleri vahim...ayrıca istanbul seni hapsetmiş klibindeki çocuk çok yakışıklı..dehşet bişi..kardeşi olduğunu dyudum..gerçekten oolemi acaba....
prenses yazdı:sadece istanbul seni hapsetmiş çok iyi diğerleri vahim...ayrıca istanbul seni hapsetmiş klibindeki çocuk çok yakışıklı..dehşet bişi..kardeşi olduğunu dyudum..gerçekten oolemi acaba....
ya nedeb guluosunuz cidden oole yakışıklı...klip ilk çıktığında yaklaşık 2 yıl once ekrana yapışıodun ben o çocuk için... yaaa bide şey gerçktn kardeşimymiş???