Pentagram
-
- Üye
pentagramı burda tartısmak bıle yersız.onları sadece turkıye degıl butun dunya tanıyo hatta albumlerı dunyada daha cok satıyor.bugun turkrock muzıgını olusturan ısımlere bakarsak zaten pentagramın nasıl bı grup oldugunu anlarız hepsı ordan ayrılmıs ısımler.ör:demır demırkan,ogun sanlısoy,tarkan gozubuyuk,metın turkcan ve daha sayamadıklarımız.
-
- Banlanmış Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Üye
- İsim: dilek
Re: Pentagram
SUPERDIR,GUZELDİR,DİNLENİLESİDİR..
For Those Who Died Alone (öldüren bi enstrümental)
Dark Is The Sunlight
1000 In The Eastland
Lions In A Cage
Take My Time
Welcome The End
Trail Blazer
sevdiğim ve önerdiğim şarkılarından birkaçı..
Dark Is The Sunlight
1000 In The Eastland
Lions In A Cage
Take My Time
Welcome The End
Trail Blazer
sevdiğim ve önerdiğim şarkılarından birkaçı..
-
- Üye
dehşet bi grup bir şarkısı çok güzel
Evet en sevdiğim rock grublarından biri..KAtılıyorum violet bende şiddetle dinlemenizi öneririm ''BİR''i..
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
Bir çok güzel hakikatende....daha sonra Şeytan Bunun Neresinde,Anatolia,Sonsuz,Bu Alemi Gören Sensin ve Mezar Kabul(özelliklede en sevdiğim gitar solo süper...)parçalarıda çok güzel bence..Unspoken albümleri harika.....
-
- Üye
- İsim: mor
''anatolia'' ile tanıdım ben Pentagramı
sonra ''Dark Is The Sunlight'' a takıldım kaldım
bir arkadaşım önermişti dinle diye bana
teşekkür edeyim burdan ona bir kere daha
''Pentagram
tarih : 04 Şubat Pazar,
saat :18:00
mekan : Bostancı Gösteri Merkezi
bilet fiyatları 28 YTL
PENTAGRAM 20.YIL
Kuruluşunun 20.yılını seyircileri ile birlikte kutlamak isteyen Pentagram; Murat İlkan (vokal), Hakan Utangaç (gitar), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (bas gitar) ve Cenk Ünnü (Davul) ile beraber 2007'de, 20.yıl konserlerine başlıyor.
20.yıl için geçekleştirilen ilk buluşma 04.02.2007 Pazar günü, saat 18:00 - 20:00 arasında Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşiyor.
2007 : 20.yıl / 7. albüm
Bu konser izleyiciler için bir çok sürprizi içinde barındırıyor. Bunların en önemlisi, konserin canlı görüntü ve ses kayıtlarının alınacak olması. Bu kayıtlar, yapılacak stüdyo çalışmalarından sonra, DVD ve Live Music Album olarak yayınlanacak. Böylelikle 20.yıl buluşma konserinin ölümsüzleştirilmesi hedefleniyor.
Live Albümün yanı sıra, yine 2007 süresi zarfında, 20.yıl projesi kapsamında, Sony BMG, eski albümleri tekrar yayınlayacak.
Çok kısa bir süre sonra kendi resmi web siteleri üzerinden 2007’ye dair tüm gelişmeleri takip etmek mümkün olacak.
2007’de Pentagram 20.yılını 7. ve live bir albüm ile kutlamaya hazırlanıyor. Ses, ışık ve görsel dünya açısından, bir şölen olacak bu buluşmayı kaçırmayın ''
diye yazıyordu biletix' te
sonra ''Dark Is The Sunlight'' a takıldım kaldım
bir arkadaşım önermişti dinle diye bana
teşekkür edeyim burdan ona bir kere daha
''Pentagram
tarih : 04 Şubat Pazar,
saat :18:00
mekan : Bostancı Gösteri Merkezi
bilet fiyatları 28 YTL
PENTAGRAM 20.YIL
Kuruluşunun 20.yılını seyircileri ile birlikte kutlamak isteyen Pentagram; Murat İlkan (vokal), Hakan Utangaç (gitar), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (bas gitar) ve Cenk Ünnü (Davul) ile beraber 2007'de, 20.yıl konserlerine başlıyor.
20.yıl için geçekleştirilen ilk buluşma 04.02.2007 Pazar günü, saat 18:00 - 20:00 arasında Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşiyor.
2007 : 20.yıl / 7. albüm
Bu konser izleyiciler için bir çok sürprizi içinde barındırıyor. Bunların en önemlisi, konserin canlı görüntü ve ses kayıtlarının alınacak olması. Bu kayıtlar, yapılacak stüdyo çalışmalarından sonra, DVD ve Live Music Album olarak yayınlanacak. Böylelikle 20.yıl buluşma konserinin ölümsüzleştirilmesi hedefleniyor.
Live Albümün yanı sıra, yine 2007 süresi zarfında, 20.yıl projesi kapsamında, Sony BMG, eski albümleri tekrar yayınlayacak.
Çok kısa bir süre sonra kendi resmi web siteleri üzerinden 2007’ye dair tüm gelişmeleri takip etmek mümkün olacak.
2007’de Pentagram 20.yılını 7. ve live bir albüm ile kutlamaya hazırlanıyor. Ses, ışık ve görsel dünya açısından, bir şölen olacak bu buluşmayı kaçırmayın ''
diye yazıyordu biletix' te
-
- Üye
yarınki konserde ogün abi sahneye çıkıcak misafir olarak..metin ise en önden izleyeceğini söledi..kadir ve sertanda orada olacaklar..ayrıcaa bugün metoboyumuz metinin doğumgünü kutlu olsun..
-
- Üye
harika bi konser oldu..bi grup vardıki tek dertleri ortam için gelmişlerdi..ogün abinin pentagramın eski üyesini olduğunu bile bilmiyolardı..ogün abi sahneye çıktığında popçular dışarı diye bağırdılar..ama ogün abim secret missile yi söleyince sahneyi 10 kere turlayınca onlarda anladılar ve sahneden inerken kocaman kocaman alkışladılar..onlar kimki ogün sanlısoya laf ediyolar..harikaydı konser bostancı sallandı..gittiğim,z yola değdi valla
-
- Üye
- İsim: Aslı
For Those Who Died Alone şarkısını şu anda tavsiye üzerine dinliyorumm.. mükemmelmiş ben niye daha önce farketmemişimm.. bir şarkısı da gerçekten çok güzeldir, aynen katılıyorum size arkadaşlar...