PLOTONİK AŞK YAŞAYAN VARMI
PLOTONİK AŞK YAŞAYAN VARMI
BU DUNYANINGEOMETRİK ÖLCÜLERİ BAYA BOZULDU İNSANLAR ARTIK AŞKA SEVGİYE DEGİL DAHA COK FİZİK OKUYORLAR ...!
-
- Site Admin
- İsim: Murat
merhaba arkadaşlar platonik aşk'tan bahsetmişken bende bişeyler yazayım.bende platonik aşıklardan biriyim ama hiç tavsiye etmem.insanın canını en çok karşılıksız aşk acıtır."ben karşılık beklemem sadece severim" demiycem çünkü az da olsa karşındakinden bişeyler beklersin..
çokmu uzattım:)aslında bu konu hakkında yazacak çok şey var ama şimdiden sizi sıkmayayım.
hoşçakalın...
çokmu uzattım:)aslında bu konu hakkında yazacak çok şey var ama şimdiden sizi sıkmayayım.
hoşçakalın...
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Platonik Hayat
Mesajımı başlık içinde mesaj gönderen arkadaşlarıma değil de, doğrudan mesaj başlığına göndereyim. Platonik aşk yaşayan varmı? gibi bi rsoruya herkesin evet dememe gibi ibir şansı yoktur gibime geliyor. Çünkü aşk illa güzel bir bayana ya da yakışıklı bir beye olamaz. Ne biliyim, kimimiz okuldaki öğretmenimize, kimimiz Feridun Düzağaç gibi bir sanatçıya, kimimiz mahallenin en cevval abisine ve dahi birçoğumuz hayata(damarlarımızda akan kana) aşığız ya da geçmişte aşık olmuşuzdur. İlla gözle görülür bir güzellik aramamak lazım...
Ama elde edememecesine bir aşktır bu. Tıpkı Mevlana nın ya da Yunus Emre nin Yüce Yaratıcı' ya duyduğu aşk gibi, ona ulaşsalar kül olurlar ama ulaşamazlarsa da asla vazgeçemezler.
Özetle (bu tamamen benim şahsi düşüncem tabi ki) platonik aşk yaşamamış olmak, yaşamamış olmaktır,yani hiç olmamak...
Ama elde edememecesine bir aşktır bu. Tıpkı Mevlana nın ya da Yunus Emre nin Yüce Yaratıcı' ya duyduğu aşk gibi, ona ulaşsalar kül olurlar ama ulaşamazlarsa da asla vazgeçemezler.
Özetle (bu tamamen benim şahsi düşüncem tabi ki) platonik aşk yaşamamış olmak, yaşamamış olmaktır,yani hiç olmamak...
wunderbar çok haklısın bencede platonik aşk yaşamayan yoktur. mesela bir ilköğretim okulu öğrencisi öğretmenine platonik olarak aşık oluyor bence her kes ilk platonik aşkı bu zamanlarda tatıyor. bende ilk okullayken öğretmenime aşık olmuştum bence her kes için geçerli bu bir takım duygular beslemek ve açılamamak zaten...
Enteresan
Enteresan