Rafet El Roman
-
- Üye
- İsim: Sercan
Rafet El Roman
Slm millet kürsümüz die yazıorum ama rafet el roamn konseri varmış BOLU'da ne zaman olduğunu bilen var mıo acaba varsa bekliorum bi haber lütfen...Ya da nerden bulabileceğimi saöleyin ablam için istiorum çok önemliii..
aha bu rafet hakkinda yazmassam olcem .burama kadar geldi. abi bu adam nedir boyle ya?
ne zaman album yapsa tuba altintop la olan beraberligi ve kizlari(rafet"in album sattiran drami) gundeme geliyor. kardesim yeter ben adam akilli haber seyretmek istiyom rafet ten babane yahu. di mi kardeslerim? rafet'ten bize ne?
ne zaman album yapsa tuba altintop la olan beraberligi ve kizlari(rafet"in album sattiran drami) gundeme geliyor. kardesim yeter ben adam akilli haber seyretmek istiyom rafet ten babane yahu. di mi kardeslerim? rafet'ten bize ne?
-
- Üye
Sen çok akıllı geçinenmeye çalışıosun galiba.Forumun başlığını bi oku istersen;olur olmaz yorumlar yapmadan ve forumdaki amacım senin gibiler gelip de rafet'e sataşşsın die değildi.Ki rafetten ben de pek haz etmiyorum ama başka forumlara gidip de saçmalamıyorum en azından.Televole programlarında kimin kimle ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor zaten.
ınsanların ozel hayatı ....bence burda televızyonun cok buyuk hatası var ...evet adam kaset cıkarmıs olabılır ama televızyoncular neden hemen eskı mazılere gırıyolar kı ....bu arada turk televızyonlarında tek seyrettıgım saat 19:00 oda haberler ...sonrası ıse bı facıa televole ,magazın,dızıler ....bu televızyoncular oldugu surece bu ulkede cok ama cok boyle reklamcı kısılıkler ortaya cıkar ...
-
- Üye
Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz bilmiyorum.Gidin o zamn site yönetiminden rica edin rock çılar değilde popçulara dair de bir forum ana sayfası kursunlar.Ben bu forumda sadece bilgi almak istedim demiştim bilmiyorsanız bilmiyorum diebilirsiniz.Rafet hakkındaki eleştirilerinizin bu forumda yeri yok ve sizin gibilerinde.Banane kardeşim Rafet'in yaptığı reklamdan, banane Rafet'in de yer aldığı TELEVOLE programlarından BANANE yaw alla alla gidin başka yere yazın bu forum RAFET EL ROMAN panosu değil
-
- Site Admin
- İsim: Murat