Saat 11:45
-
- Site Admin
- İsim: Murat
feridun
hani ya şu film girsin artık beklemekten sıkıldık.fairuzderinbulut'un bu konu hakkında daha fazla bilgi vermesini bekliyorum.ekimde giriyodu sözümona ekim-kasım-aralık-ocak-şubattayız arkadaşlar.hayır bişi değil filmin vizyona girmemesinden çok korkuyorum.
vede arkadaşlar feridun düzağaçın çıktığı tv programlarını kaçırmaktan bıktım.eğer daha önceden hangi kanala ne zaman çıkacağı hakkında bilginiz olursa lütfen panoya yazar mısınız?ben bu arada aranıza yeni katıldım ve bundan çok mutluyum.nolur bana cevp veriiiiiiiiiiiiiiin!!

vede arkadaşlar feridun düzağaçın çıktığı tv programlarını kaçırmaktan bıktım.eğer daha önceden hangi kanala ne zaman çıkacağı hakkında bilginiz olursa lütfen panoya yazar mısınız?ben bu arada aranıza yeni katıldım ve bundan çok mutluyum.nolur bana cevp veriiiiiiiiiiiiiiin!!

-
- Site Admin
herhangi biri sizin profilinizi değiştirip ekleyemez kendi eklediğiniz bilgiler onlar. Değiştirmek için profil linkini tıklayınız.ecem yazdı:hayır da bazen çıktığı programlar oluyo ya mesela ntv,trt2 falan.daha göz önünde bilindik programlara,kanallara çıkmıyo bende sürekli onları takip edemiyorum o bakımdan ve arkadaşlar bu arada 13 değilde 15 yaşındayım bilgileri yanlış girmişler
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
arkadaşlar film hakkında yeni bir bilgi edinen yok mu*
bugfixed'e cevap vermek istiyorum:yani sitede yanlış girmişler değil.siteye bi sözüm yok ne haddime düşmüş
bide benim yakın zamanda internetim kesilecek ve sanırım bidaha bağlanmayacak 2 ay.yani 2 ay boyunca burayı hiç ziyaret etmiyorum sanılmasın.bazen cafeye kaçabilirsem arada bir bu siteyi yoklamaya o zaman gelebilirim.YOKSA BEN HERGÜN EN AZ 3 KEZ GİRİYORUM YENİ BİŞİLER VAR MI DİE
ok yakın zamanda şuraya biri bişeyler yazsıııııııııııııııııııııın!
bugfixed'e cevap vermek istiyorum:yani sitede yanlış girmişler değil.siteye bi sözüm yok ne haddime düşmüş
bide benim yakın zamanda internetim kesilecek ve sanırım bidaha bağlanmayacak 2 ay.yani 2 ay boyunca burayı hiç ziyaret etmiyorum sanılmasın.bazen cafeye kaçabilirsem arada bir bu siteyi yoklamaya o zaman gelebilirim.YOKSA BEN HERGÜN EN AZ 3 KEZ GİRİYORUM YENİ BİŞİLER VAR MI DİE
ok yakın zamanda şuraya biri bişeyler yazsıııııııııııııııııııııın!
-
- Site Admin
-
- Site Admin
-
- Üye