Saat 11:45

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

öncelikle aramıza hoşgeldin . Verdiğin bilgiler çok önemliydi tşkler.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Misafir

feridun

Mesaj gönderen Misafir »

hani ya şu film girsin artık beklemekten sıkıldık.fairuzderinbulut'un bu konu hakkında daha fazla bilgi vermesini bekliyorum.ekimde giriyodu sözümona ekim-kasım-aralık-ocak-şubattayız arkadaşlar.hayır bişi değil filmin vizyona girmemesinden çok korkuyorum.
vede arkadaşlar feridun düzağaçın çıktığı tv programlarını kaçırmaktan bıktım.eğer daha önceden hangi kanala ne zaman çıkacağı hakkında bilginiz olursa lütfen panoya yazar mısınız?ben bu arada aranıza yeni katıldım ve bundan çok mutluyum.nolur bana cevp veriiiiiiiiiiiiiiin!! :( :( :(
Scream

Mesaj gönderen Scream »

filmin ne zaman seyirde olacağını değilde diğer konularda yardımcı olmaya çalışırız ama bildiğim kadarıyla fd tv programlarına çıkmaktan o kadarda hoşlanmıyor
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

:roll: ARKADAŞLAR İLK ÖNCE MERHABA BENDE ARNIZA YENİ KATILDIM FİLMİN GÖSTERİM TARİHİ OCAKTI ARKADAŞIMIN ANNESİ OYNADI.AMA NE OLDU BİLMİYORUM.İNŞALLAH YAKINDA ÇIKAR.SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. 8) :roll:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

hayır da bazen çıktığı programlar oluyo ya mesela ntv,trt2 falan.daha göz önünde bilindik programlara,kanallara çıkmıyo bende sürekli onları takip edemiyorum o bakımdan ve arkadaşlar bu arada 13 değilde 15 yaşındayım bilgileri yanlış girmişler :roll:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

ecem yazdı:hayır da bazen çıktığı programlar oluyo ya mesela ntv,trt2 falan.daha göz önünde bilindik programlara,kanallara çıkmıyo bende sürekli onları takip edemiyorum o bakımdan ve arkadaşlar bu arada 13 değilde 15 yaşındayım bilgileri yanlış girmişler :roll:
herhangi biri sizin profilinizi değiştirip ekleyemez kendi eklediğiniz bilgiler onlar. Değiştirmek için profil linkini tıklayınız.
.Terazinin Hüznü.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

arkadaşlar film hakkında yeni bir bilgi edinen yok mu*
bugfixed'e cevap vermek istiyorum:yani sitede yanlış girmişler değil.siteye bi sözüm yok ne haddime düşmüş
bide benim yakın zamanda internetim kesilecek ve sanırım bidaha bağlanmayacak 2 ay.yani 2 ay boyunca burayı hiç ziyaret etmiyorum sanılmasın.bazen cafeye kaçabilirsem arada bir bu siteyi yoklamaya o zaman gelebilirim.YOKSA BEN HERGÜN EN AZ 3 KEZ GİRİYORUM YENİ BİŞİLER VAR MI DİE
ok yakın zamanda şuraya biri bişeyler yazsıııııııııııııııııııııın!
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

benmi yanlış görüyorum :lol:

" bu arada 13 değilde 15 yaşındayım bilgileri yanlış girmişler " böle yazmışsın ben de ona istineden öyle dedim. oke?
.Terazinin Hüznü.
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

arkadaşlar film hakkında yeni haberi verdik ya..MUTLAKA OKUYUN adlı forum syfası altında..boşuna mı mutlaka okuyun dedik yani..
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

yooooo bilgileri yanlış girmişler derken ben kendimi bi arkadaşıma kaydettirmiştim site bilgileri nası yanlış gircekki?neyse bari bana bi yol göster de düzelteelim şunu yaw çok rahatsız oldum 8) :wink:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

Yukarıda profil linki var onu tıklayıp gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.
.Terazinin Hüznü.
fairuzderinbulut

Mesaj gönderen fairuzderinbulut »

arkadaşlar mayısta gircekmiş büyük ihtimal film vizyona bi değişiklik olmazsa inşallah...hayırlı olsun
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

vallah bence arkadaslar vaz gecin su filmden bu adam bazen beni sinir ediyor o siteden yajkinda dedi o kliplerden bu da filmden temuzda nmi ekimden vizyona giriyor ama hala bir sey yok
etüre

Mesaj gönderen etüre »

DÜN GECE FERİDUN ZAGA DAYDI VE ŞAHANEYDİ.HERNEYSE... GECE 11.45 DÜN İTİBARİYLE VİZYONA GİRDİ. ÇARŞAMBA GÜNÜ GİDİYORUM.AMA BİR KERENİN BANA YETMEYECEĞİNDEN EMİNİM.UMARIM CD SİNİ DE ÇIKARIRLAR DA CANIMIZ NE ZAMAN İSTESE SEYREDERİZ.....FERİDUN SENİ SEVİYORUM........
mazonami
Üye
Üye

Mesaj gönderen mazonami »

gerçekten mi??
sen nerdesin hangi şehir ben feridunu hiç duymadım ben ankaradayım ve buradaki sinemalarda yok galiba o