Sadece Bir Soru
Sadece Bir Soru
Arkadaşlar Feridun Düzağaç'la görüşme fırsatı bulsanız ona ne sorardınız?
Yalnız tek bir soru.
(Lütfen anlamlı sorular yazın,özel hayatı ile ilgili,kendisini incitecek tabirlerden kaçınınız )
Yalnız tek bir soru.
(Lütfen anlamlı sorular yazın,özel hayatı ile ilgili,kendisini incitecek tabirlerden kaçınınız )
-
- Üye
- İsim: mesut
Anlamlı dedinde ben onun özel hayatını falan merak etmiyorum bu tür seylerden kactigim icin Tv de oldugum yerde kimse magazin programı izlemez....
Ben sunu merak ediyorum...Feridun abi TV programlarının iddia ettigi sacma bi fikir olan bilgisayar oyunlarının cocuklara şiddet aşıladıgı konusunda nederdi bilmem...
(umarım sa
Ben sunu merak ediyorum...Feridun abi TV programlarının iddia ettigi sacma bi fikir olan bilgisayar oyunlarının cocuklara şiddet aşıladıgı konusunda nederdi bilmem...
(umarım sa
-
- Yeni Üye
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: ali
ben bu günlerde biraz karamsar şeyler söylüyorum fd hakkında ama ..
hem bu şarkıcılık, fanı olunabilecek birşey değil diyorsunuz...peki siz niye röportajlarınızda ben ezginin günlüğü fanıyım yada mfö fanıyım diyorsunuz..bu bir çelişki değil mi ??bence fanı olunabilincek bi meslek ...ben de sizin fanınızım derdim...
hem bu şarkıcılık, fanı olunabilecek birşey değil diyorsunuz...peki siz niye röportajlarınızda ben ezginin günlüğü fanıyım yada mfö fanıyım diyorsunuz..bu bir çelişki değil mi ??bence fanı olunabilincek bi meslek ...ben de sizin fanınızım derdim...
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Üye
-
- Üye
sevmesinden değil canm,abartmaktn rahatsz oluyor;)lavinia6070 yazdı:birilerinin sizi sevmesinden niye rahatsız oluyorsunz die sorardm heral
(rprtajlarndn aldığm genel izlenmdr,,aklıma takıldı ama sanki,,,niçin die düşünuorum ama bi sesszlik bulamıorum sebebini)
Kendi deyimiyle ağdalı laflardan:)
Ben görüştüm ve neden LAvinya.Net'e yazmadığını sordum aynı şekilde
''Çünkü orada yazılan adam ben değilim'' diye yanıtladı..
Bir kez daha görüşsem ''Son moda aşklar'' hakkındaki düşüncelerini sorardım..Yapay aşklarla bezenmiş dünyamızın durumunu..
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye