sana dokunan nefeslerin sessiz çığlığında yıkandım
-
- Üye
sana dokunan nefeslerin sessiz çığlığında yıkandım
bir mevsim tutuyorum içimde , seni kendimde parçalıyorum , alıyorum ne varsa geçmişinden hediye ve ben yine sana ağlıyorum .. sesimi bırakıyorum ağzının bir yerinde hep beni beni duy diye .bırakıyorum , ağlayışlarımı sensiz kalışlarımı hatta aldanışlarımı ..
şimdi mevsim mi beni teselli eder ben mi sensizlik mevsimini bilemem . bir şarkım olursun dilimde , birde kaçışım en derinde , sevgini demli gecelerin nefesinde bırakmaktan yoksun düşmüş bünyemle bildik ağlamalardayım ..
ne kadar kaçış varsa planlı veya plansız ölüme çıkan esiriyim , bir düş var beni çağıran tortusu bin yıla dayalı ve bir korku var içimde kalıtımsallaşmış kemik yapılı .
şimdi sakin gecelerin anlamı , yüzümdeki kendime nefretin temeli olursun .
hakkı olmayan sevdaların kovalayıcısı arsız bedenimle yüzüne tükürülesi adamlar vadisinde sıramdayım ..
gözümle ağlıyorum soğuk bırakırmış elime , kalbimle ölüyorum sevgisiz geçmişime ..
şimdi tüm mısralarımı yakıyorum ve avcumdaki bir kuşun kanadına seni yazıp hakettiğin diyarlara bırakıyorum ..
şimdi geçmişime isyankar halimle dört duvarlı bir evrende müebbet senlerdeyim ..
ve sana yazdığım şarkının ilk mısrasındayım
'' dilimin ucundan kayıp gitti aşklarım , sana dokunan nefeslerin sessiz çığlığında yıkandım.... ''
stabilizeyalnızlık
şimdi mevsim mi beni teselli eder ben mi sensizlik mevsimini bilemem . bir şarkım olursun dilimde , birde kaçışım en derinde , sevgini demli gecelerin nefesinde bırakmaktan yoksun düşmüş bünyemle bildik ağlamalardayım ..
ne kadar kaçış varsa planlı veya plansız ölüme çıkan esiriyim , bir düş var beni çağıran tortusu bin yıla dayalı ve bir korku var içimde kalıtımsallaşmış kemik yapılı .
şimdi sakin gecelerin anlamı , yüzümdeki kendime nefretin temeli olursun .
hakkı olmayan sevdaların kovalayıcısı arsız bedenimle yüzüne tükürülesi adamlar vadisinde sıramdayım ..
gözümle ağlıyorum soğuk bırakırmış elime , kalbimle ölüyorum sevgisiz geçmişime ..
şimdi tüm mısralarımı yakıyorum ve avcumdaki bir kuşun kanadına seni yazıp hakettiğin diyarlara bırakıyorum ..
şimdi geçmişime isyankar halimle dört duvarlı bir evrende müebbet senlerdeyim ..
ve sana yazdığım şarkının ilk mısrasındayım
'' dilimin ucundan kayıp gitti aşklarım , sana dokunan nefeslerin sessiz çığlığında yıkandım.... ''
stabilizeyalnızlık
Re: sana dokunan nefeslerin sessiz çığlığında yıkandım
çok içten, çok hoş bir şiir fırat abi. teşekkürler..
-
- Üye
çok güzel olmuş helal olsun
-
- Üye
çok güzeldi yüreğine sağlık..
-
- Üye
Tebrikler,çok güzel olmuş.
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Çok içten.şimdi tüm mısralarımı yakıyorum ve avcumdaki bir kuşun kanadına seni yazıp hakettiğin diyarlara bırakıyorum ..
Yüreğine sağlık abicim.
-
- Üye
- İsim: MaSaL
çok güzel lafı az kalır... 

-
- Üye
- İsim: Gül
süper ötesi nede güzel anlatmışsın içini dökmüşsün yüreğine sağlık
tebrikler
tebrikler
-
- Üye
- İsim: Bulent
Çok ama çok güzel....Duygularını döktüğün satırlar, yürekten süzülen gözyaşlarını dillendirir gibi...
Tebrikler dostum...
Tebrikler dostum...