SEN SEN SEN
-
- Görevli
- İsim: Burcu
SEN SEN SEN
Özdemir Asaf'ın Sen Sen Sen adlı yapıtı bilindiği gibi üç bölümden oluşuyor.
1- SEN Sen Sen
2- Sen SEN Sen
3- Sen Sen SEN
Ben bunu okuduğumda şöyle bir düşünceye kapıldım. Sanki üç ayrı aşkı ya da bir aşkın üç ayrı evresini anlatıyor. İlki tamamen karşılıksız, ikincisi sevdiği insan da biliyor, üçüncüsü de karşılıklı bir aşk.
Söylemek istediklerimi ne kadar ifade edebildim,ifade etitiklerim ne kadar doğru bilmiyorum.Okuyanların görüşlerini bekliyorum. Herkese sevgiler...
1- SEN Sen Sen
2- Sen SEN Sen
3- Sen Sen SEN
Ben bunu okuduğumda şöyle bir düşünceye kapıldım. Sanki üç ayrı aşkı ya da bir aşkın üç ayrı evresini anlatıyor. İlki tamamen karşılıksız, ikincisi sevdiği insan da biliyor, üçüncüsü de karşılıklı bir aşk.
Söylemek istediklerimi ne kadar ifade edebildim,ifade etitiklerim ne kadar doğru bilmiyorum.Okuyanların görüşlerini bekliyorum. Herkese sevgiler...
-
- Görevli
-
- Görevli
-
- Görevli
Pekala o zaman şöyle bir şey yapalım. Ben bu düşünceye kapılmama neden en çarpıcı şiirleri yazayım ona göre herkes fikrini söylesin.
SEN Sen Sen 'den Bence bu karşılıksız aşkı anlatıyor.
En güzel şiirlerimi söylemeden götürebilirim.
Şimdi kavak yelleri esiyorken başımda,
Sevgilim,
Seni bir akşamüstü düşündürebilirim.
SEN Sen Sen 'den Bence bu karşılıksız aşkı anlatıyor.
En güzel şiirlerimi söylemeden götürebilirim.
Şimdi kavak yelleri esiyorken başımda,
Sevgilim,
Seni bir akşamüstü düşündürebilirim.
-
- Görevli
-
- Görevli
-
- Görevli
bence burda ilk iki satırda kendi kendine konuşuyo,sonraki iki satırda da sitemle karışık artık boşvermişliğini vurguluyo!bana öyle geldilonely yazdı:İkincisi Sen SEN Sen'den
DUVARA ASTIĞIM
Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş,
Sersem.
Ben seni beklerken ölmem ki..
Beklersem.
Bunda da sevdiği insanda biliyor ama başka biri daha varmış gibi bir kanıya kapıldım.
-
- Görevli
SLM -DERİN BİR KİTAP GİBİ -OKUMAK İSTERDİM - HEP SÖYLERİM BENİ BİR HÜCREYE KOYSUNLAR KİTAP VERSİNLER YANIMA BİNYIL ÇIKMAM DİYE - AMA OLMUYOR KOŞUŞTURMAKTAN - BANA NE ANLATTIĞINA GELİNCE- İÇİNDE BESLEDİĞİ AŞKI YAVAŞ YAVAŞ ANLATMA ÇABASI VAR HER SATIRDA- 2. KITADA AÇILDIKÇA ÇELİŞKİYE DÜŞÜYOR SONSUZ OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYOR AMA HEP EKSİK BİRŞEYLER ÇIKIYOR KARŞISINA -İÇİNDEKİLERİ BOŞALTIRKEN SONA VARIYOR KENDİNCE - AŞKINI ANLATTIĞI SEVGİLİ ONU SEVSEDE SEVMESEDE HAYATININ BİR PARÇASI YAPIYOR ONU BENCE- YİNEDE TAMAMINI OKUMAK GEREK.
-
- Üye