Sen Zaten Hep Aynıydın…
Sen zaten hep aynıydın… gecelerce ağlatan gecelerce yollarını gözleten, sessiz kalıp kahreden sen.. sen yine hep aynıydın..
Sen zaten hep aynıydın… seni görmek için çırpınırken, sadece izleyip hiçbirşey yapmayan sen.. sana her ölüyorum dediğimde soğuk kanlı bir katil gibi sadece yüzüme bakan sen.. sen yine hep aynıydın..
Sen zaten hep aynıydın… Tüm keşkelerimin sahibi, suçsuz olduğum halde beni yerden yere vuran ama sonra pişman olan ve buna rağmen aynı davranışları sergilemekten kaçınmayan sen.. sen yine hep aynıydın…
Sen zaten hep aynıydın… küçük mutluluklarım, sessiz hakırışlarım, gözyaşlarımsız ağlayışlarım, saçımdaki her kar tanesinin biricik sevgilisi, sen… SEN YİNE HEP AYNIYDIN..
Sen zaten hep aynıydın… çekip gitmeyi çok seven, ve her defasında aynı kelimelerle geri gelmek isteyen, ve yine aynı şekilde tekrar gitmek isteyen sen.. gelip geçici duyguların sahibi… sen yine hep aynıydın..
Sen zaten hep aynıydın.. bana değiştim deme! bana olgunlaştım deme ! bana bu sefer daha farklı özledim deme! sensiz olmuyor deme! Bana hiçbir şey deme! çünkü sen zaten hep aynıydın ve yine aynısın… beni burada bırak ve git! git nereye istersen, hani o hep yapmak istediğin şey !!! “gitmek”… Sana son iyiğilim bu olsun “GİT!”… ve ne olur yanında kalbimi de al git! beni öldür de git, bu da senin bana son iyiliğin olsun, nolursun, nolursun !!!
Sempatik...
Sen Zaten Hep Aynıydın
-
- Yeni Üye
- İsim: yASİN
-
- Üye
- İsim: mavialev
Re: Sen Zaten Hep Aynıydın
gerçekten çok anlamlı olmuş
-
- Yeni Üye
- İsim: yASİN
çok teşekkür ederim...ve bunu yazdıktan sonra 1 film daha izledim, aynısından , 500 kere izlediğim...ah bu ben ahh..aşkı öldürecem içimdeki
-
- Yeni Üye
- İsim: cengiz
Son gitt i bir de zamanında söylesek.
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Ah bu ''Sen''ler...Güzel bir yazıydı doğrusu,paylaşımın için teşekkürler,devamını dilerim
-
- Üye
- İsim: gonca
ne kadar acı dimi sen hep büyütürsün onu içinde o da gitmelerin hayalini kurar yüreğinde gizliden gizliye. çok güzel bir yazı. paylaştığın için saol.