senden öğrendim...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

senden öğrendim...

Mesaj gönderen fotosentez »

olmayacak şeyler için delilercesine savaşmayı senden öğrendim ben.hiç değilse çaba harcayıp da kaybetmeyi öğrendim senden.başımı taşlara vurmamayı.ailemden alamayacağım farklı bir sevgiyi sende yaşadım ben.ilk kez herşeyi paylaşabilmeyi senden öğrendim.aşkı,sevgiyi,neşeyi,üzüntüyü,suçları,yanlışları,doğruları...ağlamanın gerçekten ne demek olduğunu senden öğrendim ben.hep dışarı akmazmış meğer yaşlar.en ufak kavgamızda o kıpkırmızı gözleri görünce gururu bir yana bırakıp deliler gibi sarılmayı senden öğrendim.bi bakışın nelere yettiğini sende gördüm ben.bi anda hayatın nasıl değiştiğini sende anladım.hep sevdiğimi sanmıştım,hep aşk bu diye düşünmüştüm.şimdi anladım aşkın ne olduğunu.hep ayrılıklar çok can yakar sanırdım.şimdi kalbim acıyor.içim yanıyor.yine o kıpkımızı gözlere bakıyorum.ama öyle uzaksın ki sarılamıyorum sana deliler gibi.herşeyi sen öğrettin bana.keşke ayrılığı öğretmeseydin.seni çok seviyorum...ve hep seveceğim...yeminliyim sana.sözlerimi tutmayı senden öğrendim......
lunalun
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: İNCİ

Re: senden öğrendim...

Mesaj gönderen lunalun »

Harikasın ne kadar gerçek..
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Re: senden öğrendim...

Mesaj gönderen hoca1982 »

Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim..