evet dipnoisti güzel bir şey anlatmak istemissin anladım ben senin anlatmak istediğini ama nasıl söyleyeyim umarım başkasında görmeyizde biz yaşarız bu duyguy ha ne dersin güzel olmazmı
ne güzel bir ifade bu "seni hiç ölmeyecekmiş gibi seviyorum." bazı şeylerin sonunu düşünmeden yaşamak özelliğini burda kılıyor galiba.
"öyle bir aşk,dokunsaydı sonsuza..."
Bi insanı ölmeyecekmiş gibi sevmek çok acaip yaa. Yani ben sürekli ölümü düşünüyorum ve sevginin sürekli devam edeceğinden eminim. Yani bi insanı anında sevmek en mantıklısı çünkü sürekli geleceği düşünmek,kötü şeyleri düşünmek iki tarafıda yorar. arkadaşlar deneyimlere dayanarak sölüyorumm yaaa.
biz unutmuştuk ölmeyi ama o gitti...blki de ölüm kndini hatırlatmak içn geldi... siz unutmayın... ölüm yaşamdan da gerçektir... aşk acısının ta kendisidir...
işe yarar mı ki gerçekleri unutmak?
bir gün mutlaka gelip bizi bulmayacaklar mı?o zaman hayal etmediğimiz hep kaçtığımız bişey gelip de bizi bulunca daha da üzülmezmiyiz?çok zoru sordum herneyse bence unutmamalı...
fotosentez in söylediklerine daha doğrusu sorduklarına katılıyorum.Bence aşk bi süreliğine gerçek hayatı unutmak...Gerçeklerden ne kadar uzak kalabiliriz ki?
Yani o tarif edilen aşk,bana biraz imkansız gibi geliyoo..Tabi herkesin düşüncesi..Ama bana göre öylee!...