SENİ SEVİYORUM DE...
SENİ SEVİYORUM DE...
zamanında sevgisini gizleyip platonik aşk yaşayanlar ve sevdiği kişiden bir SENİ SEVİYORUM'u esirgeyenler,sevdiklerini kaybettikten sonra tüm pişmanlıklarıyla ağlarlar.ama gözyaşları kurtarmaz yanlızca akar.bu kadar ürkütücü bir duruma düşmemek için sevdiğine şimdiden SENİ SEVİYORUM DE...ileride söylemeyi çok isteyipte söyleyemeyeceğin zamanlar olabilir.Senin onu sevdiğini bilmeye hakkı var.SENİ SEVİYORUM DE...gizleme.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
bu olaya sadece sevgili yönünden bakmakta doğru değil aslında.anne-baba,kardeş sevgisi için de aynı şeyler geçerli.Yanınızda olanın değerini bilmezsiniz.Sen kaç defa babana seni çok seviyorum babacığım dedin ki.sen veya bir başkası.ama onu kaybettikten sonra çok pişman olursun.bence bunu anlatmaya çalışmış dipno.
Anne baba sevgisi ayrı bir olgudur hiç sevgiye ve duyguya benzemez eğer bir insanın ailesinden birisine seni seviyorum demiyorsa ki bu imkansız bir durumdur.. Demese bile o kişinin kişiliği ile alakalıdır ve kimsenin bunu yargılamasına hakkı yoktur... dipnoisti yeterince açık olabildim mi üstelik direk bana denen bir laf daha var onunda es geçtim
aile içi ilişkiler herkese göre farklı?şöyle ki;çevremden çok duyduğum bişi laubalilik olarak değerlendirilerek bazı sevgi ifadeleri ailelerde kullanılmıyo!atıyorum babası oğlunu çok seviyo oğlu da babasını,ama oğlu bi kez bile babasının boynuna sarılamamış,kucağına oturamamış,bi kez bile ona sarılarak uyuyamamış!peki sevgi yok mu,elbette var!
bunun dışında,ikili ilişkilere dönecek olursak;bi ilişkiyi ayakta tutan karşılıklı sevgidir,iki tarafta sevildiğini bilir elbet ama mutlaka duymak ister,var mı hayır ben istemem diyen!bazen bu sadece bi seni seviyorum değil de bi bakış bi tebessüm olur?ama karşıdakine bunu hissettirmeden olmaz!
bunun dışında,ikili ilişkilere dönecek olursak;bi ilişkiyi ayakta tutan karşılıklı sevgidir,iki tarafta sevildiğini bilir elbet ama mutlaka duymak ister,var mı hayır ben istemem diyen!bazen bu sadece bi seni seviyorum değil de bi bakış bi tebessüm olur?ama karşıdakine bunu hissettirmeden olmaz!
melisa sana katılıyorum ama herşeyin bir nedeni vardı ne bilim çocuk babasının sarılmıyorsa ne bilim seni seviyorum demiyorsa kesin bir nedeni var ne bilim aşırı saygıdan dolayı bir ürkeklik veya bu disiplin de olabilir ne biliyorsunu babaile çocuk evde kimse yokken bu işlevleri yapıyor neyse melisa ikinci kademede bahsettiğin konuda doğrusun
-
- Takımdan
ben sevginin acıkca söylemesinden yanayım.hissettiğin an söylemelisinki bunun için daha sonradan cok gec olabilir.sevgi saklanacak kadar acı verici ve korkunç değildir.ben aile içindede samimi değilsem doya doya acıkca almazsam sevgiyi,dışarıyada veremeyeceğim kanısındayım.aile içinde hersey seffaf olmalı...
-
- Takımdan