Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Senin için

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
wishyourangel
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 12
Kayıt: Pazar, Eylül 24, 2006 20:52

Senin için

Mesaj gönderen wishyourangel »

Çok güzel bi rüyaydı,ılık bir ruzgar gıbı geçip gitti.içim acıdı bazen korkarak uyandım düşlerimden.bazen bütün vücudumu kemirdi yalnızlığım.biliyorum mutlusun şimdi.ben ağlıyorum ikimiz için.sen git.hep gülümseyerek hatırlayacagım seni,yanında mutsuz olsamda çoğu kez.üzüntülerim mutsuzluklarımı gölgelese de unutmayacağım seni.yağmur, ruzgar,deniz kadar yakın olucam bazen icinde hıssedıceksın benı., bazense guneş kadar uzak olucam sana,dokundugunda içindeki acı bana olan sevgını bastırıcak.unutucaksın beni yavas yavas.canın acıycak baslarda, uzuluceksın.sana,bana degıl;gecırdıgımız gunlere.bense mutlu olucam hıc bır seyden pisman degılım cunku.senınle gecırdıgım her dakıkaya degdı.aglıyorum, mutsuzum belkı ama eskı gunlere degıl sana bana.
senı hala sevıyorum.en basta korkmustum sensızlıkten ama alıstım sımdı.artık ınsanlara gulumsuyorum.haytaın degerını bılıyorum,her bır dakıkamı doyasıya yasıyorum.sen de oylesın...her gorusumde senı ıcım acıyor.bılıyorum artık unuttun benı.bir sure sonra baskalarına asık olucaksın.belkı ben uzulucem ama senın sucun degıl.her seyın boyle olmasını ben ıstedım.cok ıtıraz ettın ama mutlusun sımdı.gozlerımden akab her bır damla senın ıcın.yagmuurm havam nefesımsın,farkedıyorum yavas yavas.umarsızlıkların benı boyle yıyıp bıtırecegını bılemedım, tahmın edemedım.simdi boyle oldu.korkuyorum yenı bır hayattan.sensızlıgı secerken bı carem yoktu.yapmak zorundaydım.belkı sımdı pısmanım.her sey ıcın cok gec artık.ikimiz için farklı seyler duslemıştım.sımdı gıdıyorsun bensız.yorulmustum artık insanlardan, yalanlarından, umarsızlıklarından.kimseye soramdım.belkı benı sevmıstın am bıttı her sey sen ve ben ıcın.belkı farklı bı yerde farklı bı zamanda.
senı hala seviyorum
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
Mesajlar: 2187
Kayıt: Çarşamba, Eylül 29, 2004 22:30
İsim: Sinan
Konum: İstanbul

Re: Senin için

Mesaj gönderen sinan »

yazık olmuş aşka. böyle nice sevdalılar var. severken birbirini, niyedir başkalarında aşkı gömmeye çalışmak.

yazık etmeyin aşka.. gerçek aşk çokça çıkmaz karşınıza :( biranda gelir haberiniz yokken.



kaybetmek kolay, yaşatmak zor.. zoru seçin. kaybetme pahasına zoru seçin. yenilecekseniz bile savaşarak yenilin..

yazık etmeyin aşka..



"bir gün gelir aşkı bulursun, sıkıca sarıl ona
yüreğine yaz adını unutma.." fd,ela
~
ansızın gelecek gibisin..
Cevapla