Sensizliğin Resmi
Sensizliğin Resmi
insan hali işte kimse olmayınca yalnızlığın endişesi satırlara vuruyor.kimsenin var olmadığı duyguların dillenmediği boş ve tarafsız dünya.en çok yakan ise sesiyle yetinmek.nedense hep bu oluyor.ben sadece yetinen oluyorom mesala.maziyi karıştırıp kafanı kaşıdığında sorabildiğin ve sorguladığın tek şeyin o olması.ömrün kısaldığı ve anın yaşandığı nadir anlardan birisi.hayat durmuştur ve kareler geçer gözlerin ardından.ve sanki yağmur başlar gözlerde.isyanlar edilir.sebep mi? sensizlik tabi.neden bir insanı yıkacak sebep sadece mazinin anımsandığı gelecekte ise keşkelere sebep olan sensin.çünkü sen hayat felsefesi olmayan bir hayalsin.ne halde olduğunu merak edersen ben damarda diğeri psikopatta.sonuç işte sensizliğin resmi
-
- Takımdan
- İsim: Sukru
-
- Üye
Re: Sensizliğin Resmi
DEHŞET OLMŞ TEBRİKLERRRRRRRRRRmesutcan yazdı:insan hali işte kimse olmayınca yalnızlığın endişesi satırlara vuruyor.kimsenin var olmadığı duyguların dillenmediği boş ve tarafsız dünya.en çok yakan ise sesiyle yetinmek.nedense hep bu oluyor.ben sadece yetinen oluyorom mesala.maziyi karıştırıp kafanı kaşıdığında sorabildiğin ve sorguladığın tek şeyin o olması.ömrün kısaldığı ve anın yaşandığı nadir anlardan birisi.hayat durmuştur ve kareler geçer gözlerin ardından.ve sanki yağmur başlar gözlerde.isyanlar edilir.sebep mi? sensizlik tabi.neden bir insanı yıkacak sebep sadece mazinin anımsandığı gelecekte ise keşkelere sebep olan sensin.çünkü sen hayat felsefesi olmayan bir hayalsin.ne halde olduğunu merak edersen ben damarda diğeri psikopatta.sonuç işte sensizliğin resmi
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
"insan hali işte kimse olmayınca yalnızlığın endişesi satırlara vuruyor."
Sanırım şu anki halimi açıklıyor bu cümle...
Sanırım şu anki halimi açıklıyor bu cümle...
-
- Üye
- İsim: Gül
Yanlızlık
güzel anlatmışsın yüreğine sağlık
güzel anlatmışsın yüreğine sağlık
-
- Üye
- İsim: Merve
çok guzel sağol paylaşım için ..