insan hali işte kimse olmayınca yalnızlığın endişesi satırlara vuruyor.kimsenin var olmadığı duyguların dillenmediği boş ve tarafsız dünya.en çok yakan ise sesiyle yetinmek.nedense hep bu oluyor.ben sadece yetinen oluyorom mesala.maziyi karıştırıp kafanı kaşıdığında sorabildiğin ve sorguladığın tek şeyin o olması.ömrün kısaldığı ve anın yaşandığı nadir anlardan birisi.hayat durmuştur ve kareler geçer gözlerin ardından.ve sanki yağmur başlar gözlerde.isyanlar edilir.sebep mi? sensizlik tabi.neden bir insanı yıkacak sebep sadece mazinin anımsandığı gelecekte ise keşkelere sebep olan sensin.çünkü sen hayat felsefesi olmayan bir hayalsin.ne halde olduğunu merak edersen ben damarda diğeri psikopatta.sonuç işte sensizliğin resmi
mesutcan yazdı:insan hali işte kimse olmayınca yalnızlığın endişesi satırlara vuruyor.kimsenin var olmadığı duyguların dillenmediği boş ve tarafsız dünya.en çok yakan ise sesiyle yetinmek.nedense hep bu oluyor.ben sadece yetinen oluyorom mesala.maziyi karıştırıp kafanı kaşıdığında sorabildiğin ve sorguladığın tek şeyin o olması.ömrün kısaldığı ve anın yaşandığı nadir anlardan birisi.hayat durmuştur ve kareler geçer gözlerin ardından.ve sanki yağmur başlar gözlerde.isyanlar edilir.sebep mi? sensizlik tabi.neden bir insanı yıkacak sebep sadece mazinin anımsandığı gelecekte ise keşkelere sebep olan sensin.çünkü sen hayat felsefesi olmayan bir hayalsin.ne halde olduğunu merak edersen ben damarda diğeri psikopatta.sonuç işte sensizliğin resmi