sesli düşünüş::!!

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
gsdee
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: gsdee

sesli düşünüş::!!

Mesaj gönderen gsdee »

Nerdesin? Kimsin? Ne yapıyorsun? Ne yaşıyorsun? Arkadaşın mıyım, değil mi?
Bazen görüyorum gözündeki nefreti daha bir içleniyorum, sabırlı olmaya çalışıyorum. Ama gücüm yetmiyor. Ne kalbim çekiyor bu acıyı ne de gözlerim. Her defasında biraz biraz daha artıyor. Nefretini farkettiğim an kaçırıyorum gözlerimi, dinlememezlikten, anlamamazlıktan geliyorum. Ama bazen de öyle canımı sıkıyor ki ne ben dayanabiliyorum ne de nefsim. İşte o zaman anlıyorsun sana verilen değeri bu kadarmış diyorsun. İçin içini yiyor doğruluğu için. Ama her defasında hareketleri çelişkili olduğu için anlayamıyorsun. Hiçbirşey değişmedi. Yaşıyor muydum yoksa son 3 yıldır. Hep beklentilerin içindeyim. Hep bir adım bekliyorum. Bazen oluyor rüya sanıyorum. Bu kadar güzel olamaz herşey diyorum. Bazen de benden kaçtığını düşünüyorum. Mutlu bir günüm yok; sahte, yapmacık sevgiler, çözümlenmemiş bir aşk, mutsuz bir aile, iğrenç bir okul hayatı. Bazen oluyor amacını soruyorsun. Ne için yaşıyorsun? Ailen? Arkadaşların? Sevgilin? Okul hayatın? Nedense bunların hiçbiri değil boş bir şey için mi yaşıyorsun sen yani?
O bebek gözlerinden eser yok şimdi. Kim senin bebek gözlün? Niye koruyur kollamıyorsun onu? Neyden kaçıyorsun? Neden saklıyorsun?
Ne hayat için sen yaşarsın neden o seni yaşatmak için vardır.
Ve sen neden hala peşimi bırakmıyorsun oyun mu oynuyorsun, yalan mısın,doğru musun kestiremiyorum.
İstediğim kişi beni seviyor. Ama benim istediğim bu mu? Sadece o ve ben öyle mi?
Her defasında mı, hiç mi güzel bir şey yaşayamıyacağım, hiç mi mutlu olamayacağım.
Bazen olur ya bir sorun vardır. Düğüm olmuştur. Ne oluş şekli ne de çıkış biçimini kestiremezsin. Canını sıkar herşey. Herşeyde bir fenalık ararsın. Etrafa mutsuzluk saçtığını düşünürsün. Hep gülersin aslında. Ama işte. Bunun yapmacık olduğunu da bilirler aslında.

İşte o 3 sene sonra içimde beni rahatsız etmeyecek küçük bir nüktesin şimdi...
GÖZDE DÜZGÜN