Sevdigimle Olmama Rağmen Mutsuzum Hayat Acımasız...
-
- Yeni Üye
Sevdigimle Olmama Rağmen Mutsuzum Hayat Acımasız...
2 senedir canımdan cok sevdigim kız arkadasımın ailesi alevi ye kız vermiyor.ikimizde ne yapacagımızı bilmiyoruz bu yaza söz takmak icin gidecegiz ama vermezlerse ne yapacam bilmiyorum inanın onsuz ölmek daha iyi.Ya anlamadıgım nokta alevi insan diilmi onların yağptıklarının aynısını ben de yapıyorum soludukları havayı ben de soluyorum.onlar gibi gülüyor onlar gibi aglıyorum.onlar gibi seviyor onlar gibi doguyor onlar gibi ölüyorum.aynı vatan icin askerlik yapıyorum.Bu düşünceyi benimseyenler UTANSIN!!
-
- Üye
-
- Admin
- İsim: Sinan
panda, bence sorun birbirini olduğu gibi kabullenememek.
bence ŞUAN yapman gereken sabırdır. öncelikle okulu bitirmeni tavsiye ederim. eğer sen okuldayken vermeye kalkarlarsa başkasına, o zaman git kaçır bekleme. (kaçır dediysem; kız reşit, kendi rızasıyla gelir, kaçırma değil kaçma olur
ama şuan sabret. kızı da başkasına zorla vermeleri söz konusu değilse tabi.. sözü aranızda da yapabilirsiniz
bence ŞUAN yapman gereken sabırdır. öncelikle okulu bitirmeni tavsiye ederim. eğer sen okuldayken vermeye kalkarlarsa başkasına, o zaman git kaçır bekleme. (kaçır dediysem; kız reşit, kendi rızasıyla gelir, kaçırma değil kaçma olur
ama şuan sabret. kızı da başkasına zorla vermeleri söz konusu değilse tabi.. sözü aranızda da yapabilirsiniz
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
- İsim: BURCU
-
- Üye
hayat bazen kötü koyuyo adama bende teyzemin oğluyla nişan yapıyodum ama aileler akraba evliliği olmaz çocuk sakat doğar siz kardeşsiniz gibi saçma sapan sözlerle bu işe el koyup olayı bitirdiler
yani bunlar alevilikte yok sadece
eğer gerçektent seviyorsanız korkusuzca davranın we yaşlarınız 19 u geçtiyse gidin ewlenin derim
biz koktukayrıldık sizin sonunuz kötü olmasın derim
yani bunlar alevilikte yok sadece
eğer gerçektent seviyorsanız korkusuzca davranın we yaşlarınız 19 u geçtiyse gidin ewlenin derim
biz koktukayrıldık sizin sonunuz kötü olmasın derim
-
- Üye
Haklısın Sinan.Sabır gerek.Ama evlilik için daha erken değil mi?Zamana bırak bence.Eğer başka birine vermeye kalkarlarsa müdahale et tabi.Seviyorsan sevginin arkasında dur.Okulun falan varsa onu bitir.Evliliği düşünüyorsun madem bunun için bişeyler yap hem bu arada zaman daha çabuk geçer.Allah yardımcınız olsun.Pes etme hiçbir zaman
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
bakın ben anne baba arap asıllıyım. anne filistin baba suriye göçmeniyiz. benim hiç bir akrabam ne türk, ne kürt , ne alevi neden başka mezhep olmaksızın kız alıp vermediler. taki bi döneme kadar biri çıkıp bi türkle evlenene kadar ( ailesini dinlemeyerek). ve sonra yavaş yavaş oturdu herşey artık hiç bi aile bu tabuyu dikkate almıyor. aleviler de öyle...
arkadaşım ailesine kız arkadaşın anlatmaya çalışabiliyormu? bi takım aileler evlatlarını anlar ve dinlemeye çalışır. en azından fikir sahibi olun, bakarsınız büyük bi tepki almazsınız. aksi bi durum olursa eğer vazgeçmen olanaksızsa oda seninle aynı duygulara sahipse yanına gelri yada sen gider alırsın. hayatınız birleşir. ailesi durumdan heberdar olursa şuanda en azından yaza kadar tepkileri belki değişir. güzel şeyler çıkar ortaya..
allah yinede kolaylık ve huzur versin. işte aşk bu zor olanı hatta zınırları zorlayanı seçebiliyoruz..
arkadaşım ailesine kız arkadaşın anlatmaya çalışabiliyormu? bi takım aileler evlatlarını anlar ve dinlemeye çalışır. en azından fikir sahibi olun, bakarsınız büyük bi tepki almazsınız. aksi bi durum olursa eğer vazgeçmen olanaksızsa oda seninle aynı duygulara sahipse yanına gelri yada sen gider alırsın. hayatınız birleşir. ailesi durumdan heberdar olursa şuanda en azından yaza kadar tepkileri belki değişir. güzel şeyler çıkar ortaya..
allah yinede kolaylık ve huzur versin. işte aşk bu zor olanı hatta zınırları zorlayanı seçebiliyoruz..