Sevdiğiniz Şarkıları Gitarla Çalmak İster misiniz?
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
-
- Üye
-
- Üye
Keman ve gitar calyorum, gitari ilk sahil muahbbetlerinde calabilmek icin bir ritim enstrümani olarak elime aldim, sonra baktim flamenco, blues ve rock olaylari var ve insan caldikca caliyor... artik yapisik ikizim, is yerinde bile gizli gizli caliyorum Ayrica Izmit/ Kocaelinde gitar calmak istiyenler icin bildigim cok iyi bir gitarist var, kendisi kuzenim olur ve bu konuda ders vermisligi vardir, ilgilenen olursa yardimci olurum
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Görevli
- İsim: Burcu
ben gitar çalabilmeyi çok istediğimi yazmıştım hala da istiyorum (bu demek oluyor ki ben daha gitarımı alamadım ) ama nasıl yaklaştım bilemezsiniz artık çok kısa bir zaman kaldı elime almama
şimdi bir sorum var benim zamanım kısıtlı çalışıyorum ve izin günlerim düzensiz. bana ne önerirsiniz hayallerimi gerçekleştirmem için nasıl bir yol izlemem gerekir? kurs veren birileri var mı bildiğiniz? ben İstanbul'dayım bu arada. ilk etapda internetten mi uğraşsam akorlar vs. vs. yoksa direkt bu işi bilen birinin kapısını mı çalsam????????
arkadaşlar cevaplarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler
şimdi bir sorum var benim zamanım kısıtlı çalışıyorum ve izin günlerim düzensiz. bana ne önerirsiniz hayallerimi gerçekleştirmem için nasıl bir yol izlemem gerekir? kurs veren birileri var mı bildiğiniz? ben İstanbul'dayım bu arada. ilk etapda internetten mi uğraşsam akorlar vs. vs. yoksa direkt bu işi bilen birinin kapısını mı çalsam????????
arkadaşlar cevaplarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Görevli
arkadaşlar merhaba ben birşey daha soracağım gitarımı nereden almalıyım nereye gitmeliyim herkes ilk etapda ucuz bir şey al diyor ama ucuz diye gidip de kötü bir gitar almak istemiyorum önerebileceğiniz yerler var mı? ben bu işi kafama taktım artık sevdiğim şarkıları kendi gitarımla çalmak istiyorum
-
- Üye
- İsim: Özlem
lonely bana kalırsa ucuz bir gitar alma derim çünkü bir kez alınıyor öğrenince daha iyisini alırım dersen hep kalıyor şahsen bizim öyle olmuştu, istersen orta maliyette bir gitar al hem zaten öğrenmen çok zaman almayacaktır çok çalışınca çabuk öğreniliyor.Birde İstanbul Unkapa'nın dan al derim ama yanında gitardan anlayan biri olsun
-
- Görevli
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
- İsim: Gizem
Re: Sevdiğiniz Şarkıları Gitarla Çalmak İstemisiniz
Kesinlikle öğrenmeli ama ertelemeden (!) ben öyle yaptım ; yaklaşık dört yıldır çalıyorum...Ama bir de bu işte çalmanın üstüne söz söylemeyi seviyorum kiiii Başka şarkılar çalmak da güzel ama bir de sıkıntınız ,üzüntünüz gitarla bir muhabbete girişti mi ya da o andaki sevinciniz....İşte ben bunu seviyorum en çok...Ben susuyorum onlar konuşuyor çok keyifli bir şey gerçekten...
edit: yaska
(lütfen imlâ kurallarına özen gösterelim.)
edit: yaska
(lütfen imlâ kurallarına özen gösterelim.)