sevdiğinizi beklemeye ne kadar tahammül edersiniz
sevdiğinizi beklemeye ne kadar tahammül edersiniz
arkadaşlar 5 yıldır birini bekliyorum eğer evlenirsek beni ikinci eşm olacak ona karşı duyduğum hissi daha önce hiç yaşamadım hani ruh ikzi ten uyumu davası varya işte o yaşadığım şey ama erkekler neden daha yavaşlar bazı konularda ben çok yoruldum sevgim acı çekiyor yeşerdikçe birileri gelip koparmaya çalışıyor buda canımı yakıyor bana cevap yazmak zorunda değisiniz ben sadece artık buınu ifade etmek ve acımı akıtmak istedim, ama ne olur birbirinize bunu yapmayın ilişkilerinizde net olun bişey kaybetmezsiniz
dürüst olmak kayıp değil kazançtır arkadaşlar tecerübelerime dayanarak söylüyorum...heleki aşk konusunda hiç olmadığınız kadar dürüst olun lütfen kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok..
dürüst olmak kayıp değil kazançtır arkadaşlar tecerübelerime dayanarak söylüyorum...heleki aşk konusunda hiç olmadığınız kadar dürüst olun lütfen kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok..
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
- İsim: bilge
beklemek insanlara ne kadar acı gelir oysa beklemek herseyin saglam temeller uzerıne oturturldugunu bi göstergesidir...
kım bu acıdan bakarsa sabrın nelere deger oldugunu anlayacaktır..
ama bu zamanlarda beklemek mantık dısı gıbı gelsede bekleyenler degerlerının karsılıgını alıyor beklemeyenlerse deger yargılarını tekrardan goz onunden gecırıyor olmalılar...
herkese bu yasama kargasasında kolay gelsın..
TÜM YÜREKLERE SELAM OLSUN...
kım bu acıdan bakarsa sabrın nelere deger oldugunu anlayacaktır..
ama bu zamanlarda beklemek mantık dısı gıbı gelsede bekleyenler degerlerının karsılıgını alıyor beklemeyenlerse deger yargılarını tekrardan goz onunden gecırıyor olmalılar...
herkese bu yasama kargasasında kolay gelsın..
TÜM YÜREKLERE SELAM OLSUN...
İlişkide ciddiyet varsa (sadece ilişki değil her konuda) ve beklemek bazı şeylere cevap olacaksa eğer tamam denir beklenir. ama yok sadece oyalamak için söyleniyorsa "bekle" artık buna diyeceğim hiçbir sözüm yok
bazı şeylerden fedakarlık edersin ilişkide ama bu işin sonu güzel olacaksa fedakar olursun sonu iyi olmayacaksa ne beni oyalasın ne kendini.herkes kendi yoluna gitsin..
beni bekleyeni bende beklerim dürüst olundukça. beklemeyemem seni triplerine girecek olanında yolu açık olsun. onunla kaybedeceğim vaktim olmayacak nasılsa. elbet benimde karşıma benimle aynı doğrultuda düşünen biri çıkacaktır. gidenin arkasına ağlayamam

bazı şeylerden fedakarlık edersin ilişkide ama bu işin sonu güzel olacaksa fedakar olursun sonu iyi olmayacaksa ne beni oyalasın ne kendini.herkes kendi yoluna gitsin..
beni bekleyeni bende beklerim dürüst olundukça. beklemeyemem seni triplerine girecek olanında yolu açık olsun. onunla kaybedeceğim vaktim olmayacak nasılsa. elbet benimde karşıma benimle aynı doğrultuda düşünen biri çıkacaktır. gidenin arkasına ağlayamam

-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
BEKLEMEK
beklemek mi? zor ama değeceğine inanıyosam ve beni mutlu ediyosa evet. ama gerçekten özel ve düzeyli her yönden güçlü bi ilişkiyse. ama eğer aksiyse beklemem ve beklemeyeceğimide gidecek olan gitmeden açıkça söylerim. oyalamam.
-
- Üye
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Üye