SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
blackpearl

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen blackpearl »

bana seni seviyorum dedi.. :shock:
Blavinia
Üye
Üye
İsim: nesli

Mesaj gönderen Blavinia »

sana ilk defa yazıyorum canım günlüğüm biraz heyecanlı olabilirim bağışla beni bugün pek iyi değildi çünkü dün gece biraz gergindim bugün beni hiç bi şey mutlu etmedi ama sana söz yarın daha mutlu olucam aslında yarın olalı 3 saat bilmem kaç dakika oluyo ama olsun güneşin doğuşuyla bütün dünleri silicem ve yeni yarınlar hazırlıycam kendime...iyi yapıyormuyum sence??
marziye
Üye
Üye
İsim: marziye

Mesaj gönderen marziye »

bugün bir karar verdim günlük artık hiçbirşey eskiden kalma düzene bağlı gitmeyecek.
yularımı çıkarıp attım büyüklerimin önüne. içimde bastırdıkları coşkularım, çocukluklarım, sevinçlerim, heyecanım, nefretim, kinim... tüm hislerim bekleyin sizi çıkaracağım tutsak ettikleri yerden. yeter artık aynaya baktığımda tanıyamıyorum kendimi yeter! karar verdim artık karar veremeyecekler hakkımda. yaşamıma karışamayacak hiç kimse bunu gönülden istiyorum... çekip alacağım kendimi ellerinden off yaa
anlatamadım derdimi aman kırılmasınlar üzülmesinler ama artık yeter sabrım kalmadı ben kendime yabancılaştım.. böyle olsun istemiyorum...
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

yeniden günlük yaşama hevesim yeniden başladı çok mutluyum (barış için çok üzgünüm o ayrı)
susmasinsarkilar
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen susmasinsarkilar »

Of günlüğüm of...Canım sıkıldı yine.Az önce misafirlerimiz vardı.Güzel güzel oturduk,onlar gidince yine odamda yanlız kaldım.Köye gitmek istiyorum.O ortamı, arkadaşlarımı, köpekleri, kedileri, inekleri, tavukları istiyorum. İyileşiyorum sanki orada çok az da olsa sigara içilen bir ortamda bulundum :!: Tam yanlarında değildim ama olsun. Bu da büyük başarı benim için :D Kalsam orada tamamen iyileşeceğim herhalde. Ama annem yollamıyor :evil: Ayşe seni çok özledim. :( Daha 1.5 ay var gelmeme... Belki sen gelirsin :roll: Gel canım ablam...
susmasinsarkilar
Üye
Üye

Ne sıcak ya!Bisiklete bineyim dedim,sıcaktan öldüm,oysa akşam oldu...Ama sıkılmadım bugün.Msn de ablamı birazcık kandırdım.Çok güldürdü beni. :lol:Şimdi de müzik dinliyorum.Babamdan uzun bir bisiklet yolculuğu sözü aldım :? (80 km.cik).Hem de bu cuma!
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Günlük,geliyorum kendime..Yaşadıklarımı bir kenera attım artık..Kendimi suçlu hissettiğime yazık..Nasıl olur da izin verdim böyle bir şeye..Alttan almak iyi olamayabiliyormuş demekki..Tepesine çıkıyorlar işte insanın böyle..Attım ama hepsini üstümden,yaklaşmasınlar bile..Önce iyi oldum,sonra kötü..Ataist,hristiyan,satanist,şeytan..Çok komik geliyor şimdi hepsi..Sağlıklı insan çok az kalmış bu devirde..Kendimi kaybedecektim az kalsın..Bir ara gittiğim bir filmden miydi yoksa bir yerlerde işittim mi tam anımsayamadım ama hayatınıza hasta bir insanı sokarsanız sizde çok kalmaz onun gibi olursunuz gibi bir şeydi..Çok hak verdim gerçekten..Tamam herkesin sorunları var gerek kişisel gerek de toplumsal olmak koşuluyla ama hiçbir zaman hayal dünyasında yaşamadım ben..Uzak durdunlar benden..Söylenen her söz,düşünülen her fikir,alınan her ah adağım olsun..Silkindim 5 para etmez insanlardan..
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

ne yaşıyorum farkında bile değilim etrafa boş boş bakıyorum bilgisayarın ekranına bile!sürekli yere bakıyorum aklımda bir sürü kelime uçuşuyor ama neler düşünüyorum bilmiyorum..belki de son telefon konuşmamızı... telefomu elimden bırakmıyorum belki iyi bir haber gelir diye.dayanamıyorum artık; ben miyim senin son sebebin?? ama sana yalan söylemezdim..
hadi ya ara şimdi bak elimde telefonum, 'intihar etmedim ben nil! hepsi şakaydı, bak işte yaşıyorum' de..
dayamıyorum bak bende...
samyeli
Üye
Üye
İsim: aslı

Mesaj gönderen samyeli »

Bugün yine her zamanki gibi zaman ellerimden kayıp gidiyor.Boş düşüncelere dalıp gidiyorum.Günlerim çok sıkıcı ve bunaltıcı geçiyor. :(
picasso
Takımdan
Takımdan
İsim: suat

Mesaj gönderen picasso »

gunum hiç beklemediğim birinden gelen bir telefonla başladı...o telefondaki sesi duymanın hazzını buraya yazıp seninle paylaşmamın imkanı yok günlük.zaten olsaydı eminim bu kadar değerli olmazdı....daha sonrası bildiğin gibi işte...yine sokaklarda kaybolup,sarhoş olmak istedim.ama olmadı...herneyse günlük.daha sonra yine görüşürüz umarım yeni satırlarda
susmasinsarkilar
Üye
Üye

Şu bisiklet yolculuğu bir arkadaşın isteği ve kuzenimin doğum günü nedeniyle ertelendi.Neyse...Haftaya bir pürüz çıkmasın lütfen!!!
picasso
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen picasso »

bazen küçük değişiklikler yapmak gerekiyormuş oysa kendi içinde.hani eskiler restore edilir ya aynen o şekilde.iyi ama günlük beni ben yapan dediğim şeyleri değiştirirsem ben ben olarak kalabilir miyim?aslıya bunu anlatmalıyım günlük.hoşçakal
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Evdeyim yalnızım bir pc im birde sigaram ..ve karanlık geceler..Özlemeyi unuttum be günlük..
susmasinsarkilar
Üye
Üye

Rkoycu yazdı:Evdeyim yalnızım bir pc im birde sigaram ..ve karanlık geceler..Özlemeyi unuttum be günlük..
Özlemeyi untmak mı?Keşke ben de başarabilsem...... :?
picasso
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen picasso »

bütün bir hafta bugun için plan kurmuştuk....ama küçücük bir aksilik bütün planlarımızı alt üst etti....haftaya kaldı sanırım.anlatacaklarımı da anlatamadım be günlük.neyse sonra görüşürüz:)